TOP 2 chytré vysavače od Xiaomi, které jsou nyní ve slevě! sponzorovaný článek

TOP 2 chytré vysavače od Xiaomi, které jsou nyní ve slevě! [sponzorovaný článek]
2019-05-16T20:29:16+02:00
• 16. 5. 2019

Xiaomi Roidmi F8 aneb kouzelník pro vaši domácnost

Velmi rozrostlou společnost Xiaomi je možno znát hlavně díky skvělým mobilním telefonům, které většinou v dané cenové kategorii nemají konkurenci. A poněvadž je společnost velmi rozrostlá, tak nenabízí již pouze mobilní zařízení, tablety apod., ale vydala se dalšími směry. Od Xiaomi je možno zakoupit sluchátka, dokonce chytrá světla a elektrické koloběžky. Dnes se však podíváme na skvělé domácí pomocníky, kteří jsou opravdu užiteční a neměli by chybět v žádné moderní domácnosti.

Na trhu již existuje spousta malých vysavačů, které vám ušetří práci. Ne všechny jsou ale tak chytré, jako ty, které si dnes představíme. Jedná se o TOP 4 nejlepší chytré vysavače na trhu za nejnižší cenu. Tyto vysavače si nyní můžete dokonce pořídit se slevou na e-shopu GeekMaxi. Zahraniční server GeekMaxi nabízí hned několik nejlepších chytrých vysavačů od Xiaomi, a to za nejnižší cenu. My vám doporučujeme zlatou střední cestu, za kterou zaplatíte nejen nízký peníz, ale také dostanete nadprůměrnou kvalitu.

Ruční vysavač od společnosti Xiaomi nabízí hned několik funkcí. Jednou z nich je například jak schopnost vysávat, tak vytírat podlahu. Můžete si tedy být jisti, že váš domov, nebo alespoň podlaha ve vašem domově, tak bude dokonale čistá. Se svým vysokým sacím výkonem až 18 500 Pa je také schopný uklidit veškerý prach a jiné nečistoty, které se na podlaze nacházejí.

Originální Xiaomi Roidmi F8 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu GeekMaxi bude po dobu prvního týdne jen za 6 749 Kč. Že to stále není dost dobré? Zadejte náš kupón JUHTfmxh a zaplatíte jen 6 475 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Mijia 1S: Nejen skvělý vysavač

Automatický robotický vysavač Mijia toho opravdu umí hodně. Ve skutečnosti se nejedná pouze o vysavač, ale zařízení perfektně zastoupí funkci mopu! Není tedy problém s tímto jedinečným robotem, jak vysát, tak i vytřít. To umožňuje vestavěná mechanická nádrž na vodu.

Díky 13 hi-endovým senzorům automaticky uklidí vše a nezanechá ani žádné rohy znečištěnými. Ani nábytek pro něj není žádnou překážkou a vzhledem k jeho nízké výšce se dostane opravdu kamkoliv. Celou místnost si chytře zmapuje, atak se nemusíte bát, že by vysavač od Xiaomi někde uvíznul nebo spadl. Schody jednoduše rozpozná. Co se pak týče krytů na kabely, které se vyskytují na zemi, ty je vysavač schopen také bez problémů přejet.

Zařízení je natolik chytré, že je dokonce schopno rozpoznat druh povrchu a dle toho (pokud se jedná např. o koberec) zesílit sílu vysávání. Výrobce zaručuje vysokou sílu a účinnost, takže robot Xiaomi Mijia 1S opravdu uklidí vše, i ty nejodolnější nečistoty. Pokud dochází baterie, vysavač se jednoduše vrátí do svého doku a sám se nabije. Jeho 5200mAh baterie však zaručuje velikou výdrž.

Samotná údržba zařízení od Xiaomi je velmi jednoduchá. Filtry lze jednoduše omýt a kartáče očistit. Nabíjení je pak zajištěno automaticky, jak jsem zmínil. Díky aplikaci na vaše chytrá zařízení můžete sledovat pohyb přístroje a manuálně mu přikázat, kde má uklidit. Samotnou cestu pak lze naplánovat dopředu. Dle ní se pak Mijia od Xiaomi chytře řídí.

Originální Xiaomi Mijia 1S na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu GeekMaxi bude po dobu prvního týdne jen za 9 724 Kč. Že to stále není dost dobré? Zadejte náš kupón 8sfP7zSS a zaplatíte jen 8 950 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat