Nové watchOS 5.2.1 je k dispozici ke stažení, novinek je jako šafránu

Nové watchOS 5.2.1 je k dispozici ke stažení, novinek je jako šafránu
2019-05-14T11:41:35+02:00
• 14. 5. 2019

Společnost Apple kromě nového iOS 12.3 vydala také aktualizaci pro své chytré hodinky pod názvem Apple Watch. Majitelé těchto hodinek mají nyní k dispozici ke stažení nový instalační balíček watchOS 5.2.1. Pojďme se společně podívat na veškeré změny v systému.

watchOS 5.2.1 přináší drobné úpravy

Apple v tomto případě cílil jednoznačně na majitele Apple Watch Series 4, kteří se dočkali podpory nejnovější funkce EKG, jenž je implementovaný přímo v digitální korunce. Tato funkce j e zpřístupněna nejen na území České republiky, ale také v Chorvatsku, na Islandu, v Polsku a na Slovensku. 

V České republice, Chorvatsku, na Isladnu, v Polsku a na Slovensku je nově také dostupné oznamování nepravidelného srdečního rytmu. Apple ale připravil nějaké drobnější úpravy také pro majitele starších generací hodinek. 

Tak například byla opravena chyba, která u některých uživatelů způsobovala mizení čísel na ciferníku Cestovatelský. K dispozici je mimo jiné také i nový ciferník, který zaujme hlavně díky svým duhovým pruhům. Ten se nově při klepnutí či zvednutí zápěstí různě kroutí. 

Nový operační systém watchOS 5.2.1 samozřejmě nainstalujete klasicky prostřednictvím mobilní aplikace Watch, tedy přes iPhone. Mějte však na paměti, že akumulátor hodinek musí být dobit minimálně na 50 %. Pro instalaci aktualizace je také důležité mít Apple Watch připojené k nabíječce. 

Zdroj: macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat