Gadgety: Huawei Honor Band 4 a Ticwatch E za nízké ceny! sponzorovaný článek

Gadgety: Huawei Honor Band 4 a Ticwatch E za nízké ceny! [sponzorovaný článek]
2019-05-14T12:00:02+02:00
• 14. 5. 2019

Huawei Honor Band 4 jen nyní za nejnižší cenu

Čínský výrobce Huawei představil v pořadí již čtvrtou generaci chytrého náramku Honor Band 4. Nový chytrý náramek se nyní konečně dostal také do prodeje. V rámci spolupráce se zahraničním serverem GeekMaxi jsme si pro vás připravili speciální slevu na Huawei Honor Band 4. 

Nová generace Honor Band 4 nabízí velký AMOLED displej s úhlopříčkou 0,95 palců. K dispozici je také hned několik funkcí zaměřujících se na zdraví – sledování srdce v reálném čase, monitor spánku. Uživatele zaujme také odolnost vůči vodě do 50 metrů či automatické rozpoznání, zda jde o plavecký bazén. Mimo to můžete pomocí náramku sledovat další sportovní aktivity.

Honor Band 4 je vybaven novým inteligentním upozorněním, jež zobrazí veškeré hovory, zprávy a budíky. Výrobce zapracoval také na baterii, která bude činit 100 mAh a na jedno nabízí vydrží až 14 dnů (při běžném používáním). Nejžhavější novinkou je měřič VO2 Max, který dokáže vypočítat maximální spotřebu kyslíku organismu při fyzické aktivitě a výsledná hodnota je často považována za objektivní ukazatel uživatelovy kondice. Využitá technologie slibuje takřka 95% přesnost.

Model Band 4 umí monitorovat srdeční tep, rychlost či uraženou vzdálenost. Nová varianta dostala navíc GPS modul, běžeckého trenéra Running Coach, speciální technologii TruSleep pro sledování spánku a dýchání během sportování.

Originální Huawei Honor Band 4 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 2 000 Kč. U internetového obchodu Geekmaxi je však po dobu prvního týdne jen za 999 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón kPx2YcbX, zaplatíte jen 850 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Ticwatch E a slevový kupón!

Cenově dostupných hodinek s operačním systémem Wear OS 2.0 je na trhu příliš mnoho není. Proto se společnost Mobvoi rozhodla představit chytré hodinky pod názvem Ticwatch E. Hodinky se vůbec poprvé objevily na velmi populárním webu Kickstarter. Firmě se nakonec povedlo získat dostatečné finance, díky čemuž si právě vy můžete zakoupit chytré hodinky s Wear OS za lidovou cenu.

Ovšem abychom nepsali jen o začátcích, podíváme na bližší hardwarové specifikace. Hodinky disponují OLED displejem o velikosti 1,4 palce. V praxi jistě využijete GPS modul, například při sportování. Nechybí zde ani plnohodnotná certifikace v podobě IP67, díky čemuž se nemusíte bát hodinky namočit. Technologie Wi-Fi či senzor srdečního tepu je pak samozřejmostí.

Srdcem celého přístroje je procesor MediaTek 2601, který se stará o celkový chod Ticwatch E. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty postará operační paměť s kapacitou 512 MB. A pokud jde o vaše soukromá data, je zde připraveno vnitřní 4 GB úložiště. Co se baterie týká, Ticwatch E disponují akumulátorem o kapacitě 300 mAh. Hodinky běží na systému Wear OS 2.0 s plným přístupem do Google Play nebo Google Assistant.

Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Geekmaxi. Ten Ticwatch E nabízí za příjemných 2 749 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón YqRPH2Lw, zaplatíte pouhých 2 600 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat