Skvělý přenosný reproduktor Tronsmart T6 Plus s parádním výkonem ve slevě! sponzorovaný článek

Skvělý přenosný reproduktor Tronsmart T6 Plus s parádním výkonem ve slevě! [sponzorovaný článek]
2019-04-16T18:10:08+02:00
• 16. 4. 2019

Společnost Tronsmart rozšiřuje rodinu přenosných reproduktorů o jeden čerstvý přírůstek, který by klidně mohl v prodejních číslech navázat na svého předchůdce s názvem Element Mega ze září loňského roku. Vlastní technologie SoundPulse bude opět zajišťovat maximální výkon a budoucí majitelé jistě ocení kompaktní rozměry. Ke všemu čínský výrobce spustil celosvětový prodej za velmi lákavou cenu.

Tronsmart T6 Plus za parádní cenu!

Přenosný reproduktor T6 Plus o rozměrech 204 x 64 x 80 mm váží 780 gramů, za což především vděčí 3 300 mAh baterii a ta zaručuje výdrž 15 hodin při poslechu na nejvyšší hlasitost. Naopak její nabití trvá přibližně 2 hodiny. O kvalitní zážitek z poslechu se starají dva stereo reproduktory s celkovým výkonem 40 Wattů. Spárování probíhá buď standardně přes funkci Bluetooth 5.0, nebo dokonce pomocí přítomné technologii NFC. K dispozici je také možnost vyvolat chytrého asistenta.

Zvýšená odolnost je podložena certifikací IPX6, která zaručuje voděodolnost až do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Nechybí ani vstup pro microSD kartu, AUX či sluchátka. Funkce True Wireless Stereo dovoluje spárovat dva reproduktory k vytvoření 3D zvuku. Tlačítko EQ slouží k přepínání mezi 3 režimy (standard, extra basy, 3D stereo). V prodeji pořídíte pouze černé provedení za cenu od 69,99 dolarů (tj. cca 1 539 Kč). Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat