Podívejte se, co dokáže Huawei P30 Pro v rukou profesionálního fotografa sponzorovaný článek

Podívejte se, co dokáže Huawei P30 Pro v rukou profesionálního fotografa [sponzorovaný článek]
2019-04-15T19:24:05+02:00
• 15. 4. 2019
1

Nový Huawei P30 Pro, který byl před nedávnem představen a již je v prodeji, nabízí opravdu výborný fotoaparát. O tomto faktu se můžete přesvědčit i v naší recenzi. Dnes se ale podíváme, co dokáže s novinkou profesionální fotograf. Představíme se tedy, co všechno je s novým telefonem a jeho čtyřmi fotoaparáty na zádech možno udělat.

Noční snímky

Fotografie v noci byly hlavní předností již u loňského modelu P20 Pro. Letos Huawei posunul laťku ještě výše. Fotky níže byly pořízeny pomocí vynikajícího nočního režimu, který překonává všechny konkurenty. Pro velmi dlouhý expoziční čas byl pak využit stativ.

Hlavní fotoaparát nabízí 40MPx snímač se zcela novou technologií. Místo tradičního barevného modelu RGGB (u Bayerové masky) zachytává Huawei P30 Pro světlo modelem RYYB. Zelené pixely byly tedy nahrazeny žlutými a to umožňuje zachytit více světla při focení. Na noční snímky je zkrátka radost pohledět a na trhu nemají konkurenci.

Super širokoúhlý snímač

Velkou přidanou hodnotu tvoří také super širokoúhlý snímač. Díky tomu dokážete zachytit téměř vše kolem vás, případně z velmi zajímavé perspektivy. Tento snímač na Huawei P30 Pro nabízí 20 MPx a ohnisko 16 mm. Níže na fotografiích můžete vidět vedle sebe srovnání normálního hlavního snímače právě s tímto super širokoúhlým.

Super zoom

Inovativní řešení pomocí periskopu přináší třetí senzor s pětinásobným přiblížením. Díky tomu lze navíc dosáhnout až 10násobného hybridního přiblížení. Třeba Pražský hrad tak jako níže můžete vyfotit z opravdové dálky a stále bude blízko. Tento snímač s 5x přiblížením nabízí 8 MPx a ohnisko činí 125 mm.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 16. 4. 2019, 0:44

Zoom kvalita se mi vůbec nelíbí tohle je o ničem, radši počkám na reálné testy na Oppo Reno 10x zoom který má lepší parametry než Huawei.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat