Microsoft chystá bezdrátová sluchátka Surface Buds

Microsoft chystá bezdrátová sluchátka Surface Buds
2019-04-16T08:33:37+02:00
• 16. 4. 2019

Minulý měsíc se objevila zpráva, že bezdrátová sluchátka Apple AirPods kralují tomuto segmentu trhu. Na trhu ale již nyní najdeme mnoho výrobců, kteří nabízí podobné produkty za nižší cenu, ale najdou se i dražší modely. Dalším hráčem by se měla stát společnost Microsoft, která má připravovat svoje vlastní bezdrátová sluchátka.

Microsoft Surface Buds

Dle nejnovější zprávy Microsoft pracuje na vlastních bezdrátových sluchátkách. Údajně se na trhu objeví pod značkou Surface, přičemž konečný název nikdo nezmiňuje, ale nedivili bychom se, kdyby se novinka jmenovala Microsoft Surface Buds. Dle dostupných informací by měla nabídnout chytrou asistentku Cortana, přičemž kompatibilita bude samozřejmě se systémy Android a iOS.

Mezi další funkcemi najdeme zřejmě „noise cancellation“, což je technologie pro aktivní rušení okolního hluku. Údajně se na trhu objeví ještě před koncem tohoto roku, ale to se ještě může změnit. Možná právě tento typ produktu se konečně Microsoftu vyplatí, aspoň v oblasti mobilních telefonů.

Microsoft Surface Headphones

Můžeme zmínit, že v oblasti hardwaru a smartphonů se Microsoftu nikdy moc nedařilo. Na svém kontě má společnost již dva pokusy a každý skončil fiaskem. Co se týče příslušenství, tak právě Microsoft již nabízí poměrně zavedené portfólio pro počítače. Možná se stejného úspěchu dočká i v případě příslušenství pro mobily. Bude ale záležet na kvalitě a ceně. O dostupnosti nemluvě.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat