Atlas Multi-Trainer 3 jsou chytré fitness hodinky detekující 1000 cvičení

Atlas Multi-Trainer 3 jsou chytré fitness hodinky detekující 1000 cvičení
2019-04-04T17:39:59+02:00
• 4. 4. 2019

Společnost Atlas se opět vrací do světa chytrých fitness hodinek. Důkazem toho je nejnovější model Multi-Trainer 3, jenž je schopen automaticky sledovat více než tisíc různých typů cvičení. 

Atlas Multi-Trainer 3 automaticky vyhodnotí daný cvik

Jsou tomu již dva roky, kdy společnost Atlas vydala své první fitness hodinky. Cílem nového Multi-Trainer 3 je sledování různého cvičení. Velkou výhodou pro uživatele je, že nemusí nic nastavovat, tedy alespoň po softwarové stránce. Hodinky vždy dokážou automaticky vyhodnotit, o jaký proces cvičení se jedná. 

Kromě toho výrobce implementoval funkce pro monitorování srdeční frekvenci. Veškerá data pak poputují do mobilní aplikace. Skvělou informací je, že hodinky využívají strojové učení, díky kterému bude monitorování pohybu/cvičení dnem ode dne přesnější. 

Atlas bohužel neuvedl přesné typy cvičení, které budou nové fitness hodinky schopny automaticky detekovat. Ovšem díky snímku aplikace víme, že k dispozici budou cviky jako Dumbbell Row, Dumbbell Pull-Over, Dumbbell Deadlift a Side Blank Rear-Delt Raise. 

Samotné hodinky jsou velmi lehké, váží příjemných 31 gramů. V rámci cvičení, ale také i během denního nošení byste o nich neměli nijak výrazně vědět. Zařízení je vybaveno i barevným displejem, přičemž k dispozici jsou i další důležité funkce – ty však nebyly více specifikovány. 

Pokud jde o datum vydání, budete si muset nějakou chvíli počkat. Dle dostupných informací si na novinku budeme muset počkat zhruba měsíc až dva. Cena taktéž nebyla dosud blíže specifikována.

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat