DevFest Local Pardubice 2019 se už blíží

DevFest Local Pardubice 2019 se už blíží
2019-04-19T08:44:28+02:00
• 19. 4. 2019

Říkal někdo v Pardubicích DevFest? No jasně! A co to ten DevFest vůbec je? Jedná se o den plných zajímavých přednášek, ale také bohatý doprovodný program.

DeveFest Local 2019 Pardubice

27. dubna se uskuteční v Pardubicích tahle akce znovu, tentokrát v lokální verzi. “Chceme uspořádat akci, kde se budou moci vývojáři z Pardubic a okolí setkat. Účastníci ze vzdálenějších částí republiky, kteří budou putovat do našeho malebného města na východu republiky, jsou samozřejmě vítáni také,” vysvětluje hlavní garant akce Emil.

S myšlenkou lokálních DevFestů přišel ostřílený DevFesťák Honza, který měl na starosti jako hlavní garant DevFestCZ 2018. “Myslím, že lokální DevFest je ideální příležitost ukázat lidem, co to vůbec ten DevFest je a také je navnadit na hlavní pražský DevFest, který se odehraje v listopadu,” představuje svůj záměr Honza.

Celý program se bude odehrávat v češtině a slovenštině. „Kladli jsme důraz na různorodost témat a také jsme si dali za cíl pozvat nějaké řečníky z blízkého okolí,“ říká Vašek, garant PR a webu. „Mezi lokální řečníky můžeme zařadit Roberta Vojtu, který popovídá o programovacím jazyce Rust, Karla Borkovce z Pardubické firmy Freelo a nebo také Boris Letocha, odborník na frontendové frameworky,„ dodává Vašek. „Samozřejmě nechybí DevFestová stálice Tomáš Zvěřina, který nás uvede do frameworku Flutter, a nebo také již tradiční speaker na akcích GDG Pardubice – Jirka Pénzeš, “ se smíchem dodává Honza.

Na webu pardubice.devfest.cz najdete kompletní program i s podrobnými informacemi. Těší se na Vás celý tým GDG Pardubice!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat