Apple investuje 500 mil. dolarů do Apple Arcade

Apple investuje 500 mil. dolarů do Apple Arcade
2019-04-19T15:03:53+02:00
• 19. 4. 2019

Zdroj: Apple

2

Není žádným tajemstvím, že společnost Apple má k dispozici neuvěřitelně velké množství finančních prostředků. Proto mu nedělá žádný problém investovat svých 500 mil. amerických dolarů do svého nového projektu. 

Apple představil služby Card, News+, Arcade

Údajně společnost s logem nakousnutého jablka utratí více než jednu miliardu dolarů na původní obsah služby Apple TV+. Několik milionů také vynaloží na vývoj her pro Apple Arcade. 

Apple Arcade jde naproti vývojářům

Dle Financial Times společnost vynaloží 500 mil. dolarů na vývoj více než 100 her. Dle dostupných informací budou tyto hry exkluzivní, neboť budou k dispozici pouze na iOS platformě. V konkurenčním Obchodě Play je tak nenajdeme. Tyto hry navíc nebudou klasicky prodávány v App Storu. 

Za jeden měsíční poplatek uživatel získá přístup hned k celé řadě zajímavých her. Skvělé na celé službě je, že uživatel nebude nucen platit další in-app poplatky, aby získal veškeré výhody. K dispozici nebudou ani reklamy. 

Veškeré tyto hry budou k dispozici nejen pro iPad, ale také iPhone, Mac a Apple TV. Navíc budou propojeny se službou iCloud, čímž budete moci hru rozehrát na Macu a dohrát na svém iPhonu. Musíme také podotknout, že hry nebudou streamovány, nýbrž staženy přímo do zařízení. Uživatel tak bude moci aplikaci používat offline. 

Apple předem vývojářům vyplatí 1-3 mil. dolarů, díky čemuž se mohou studia lépe soustředit na svou práci a vytvořit tak kvalitnější obsah. Tvůrci her pak obdrží průběžný příjem na základě toho. kolik času stráví uživatel hraním her. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Tadeáš Pospíšil (Britanian man)

19. 4. 2019, 16:10

Apple Arcade investuje do Apple Arcade? Asi ne, co
Opravte si nadpis

Přemysl Vaculík

VIP 19. 4. 2019, 18:18

Hups, díky, opraveno.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat