SoundCloud přináší levnější předplatné pro mladé

SoundCloud přináší levnější předplatné pro mladé
2019-03-08T07:57:07+02:00
• 8. 3. 2019

Hudební streamovací službu SoundCloud není třeba nijak představovat. Co je ovšem třeba představit, tak je cenově výhodnější předplatné pro vůbec nejklíčovější skupinu posluchačů – mladé uživatele. 

Právě mladí lidé tráví nejvíce času posloucháním hudby ve srovnání se svými staršími protějšky. Společnost SoundCloud tak prohlásila, že nově bude nabízet 50% slevu pro předplatné SoundCloud Go+. Díky tomu tak mladí uživatelé budou platit pouhých 4,99 dolarů za měsíc (tj. zhruba 109,78 Kč bez DPH). 

SoundCloud konečně dohnal konkurenci

Jedná se samozřejmě o skvělou zprávu. Ovšem je třeba si přiznat, že s tímto předplatným přichází společnost trochu pozdě. Všichni hlavní konkurenti, jako je Apple Music, Spotify, YouTube Music a Amazon Music Unlimited, takové předplatné nabízí již delší dobu.

Hudební streamovací služby jsou si moc dobře vědomi toho, že právě mladý uživatel je investicí do budoucna. A to je mimo jiné důvod, proč se společnosti rozhodují nabízet levnější předplatné pro studenty. 

Pokud si budete chtít předplatit SoundCloud Go+, můžete se těšit na několik zásadních funkcí – poslech hudby bez reklam, možnost stáhnout si hudbu do offline režimu, vysoce kvalitní zvuk a přístup k úplnému katalogu SoundCloud (přes 200 miliinů skladeb).

SoundCloud Go+ for Students je v současné chvíli k dispozici pouze v USA, Irsku, Austrálii, na Novém Zélandu a v Kanadě. Během příštího týdne pak bude dostupný v Německu, Francii a Nizozemsku.

logo-app SoundCloud - Music & Audio SoundCloud Zdarma ANDROID

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat