Plzeňský Prazdroj spustil aplikaci Jdeš na pivo

Plzeňský Prazdroj spustil aplikaci Jdeš na pivo
2019-03-26T12:57:10+02:00
• 26. 3. 2019

Pokud hledáte informace o firmách ve svém okolí, případně hledáte nějakou restauraci, zpravidla zavítáte do mapových aplikací. Jednou z těch nejudržovanějších i z pohledu komunity jsou rozhodně Google Mapy. Nyní se ale nabízí i aplikace zaměřená na milovníky piva. Novinka se jmenuje „Jdeš na pivo“ a stojí za ní Plzeňský Prazdroj.

„Pro lidi je dnes důležitý celkový zážitek z návštěvy restaurace. My jim novou aplikací chceme ulehčit hledání a pomoci jim najít tu, která splní jejich očekávání. Pro někoho je kromě piva na čepu zásadní zahrádka, pro jiného sportovní přenosy nebo připojení k wi-fi, teplá kuchyně, akceptace stravenek či platebních karet. To vše aplikace Jdeš na pivo obsahuje. A samozřejmě v ní lze vyfiltrovat i ty hospody, které získaly nové ocenění Hvězda sládků za perfektní péči o pivo a správné čepování, které jsme letos začali udílet,“ říká obchodní ředitel Plzeňského Prazdroje Tomáš Mráz.

Jdeš na pivo

Aplikace jako taková nabízí poměrně jednoduchý přehled o všech možných podnicích ve vašem okolí, které nabízí piva značky Plzeňský Prazdroj. Hned po spuštění aplikace je uživatel dotázán na rok narození a je varován, že je aplikace určená jen osobám starších 18 let. Podobné varování je i v Obchodě Play, byť v AppStoru od Apple je uveden minimální věk 17 let.

V aplikaci najdete rychlý přehled novinek nejlepších podniků v okolí nebo možnost rychlého hledání. Druhá záložka nabízí mapový pohled s výpisem a vyobrazení podniků v okolí.

Po kliknutí na detail nějakého místa se zobrazí základní informace, i telefonní kontakt pro případnou rezervaci. Dále se nabízí několik záložek, například o událostech a akcích, které jsou dostupné na daném místě. Na kartě Výhody se pak nachází celkový souhrn všech potřebných informací. Například je zde uvedeno, jestli je v místě WiFi nebo jestli jsou přijímány platby kartou.

Samotné navigování k určitému podniku není přímo zakomponováno do aplikace. Využívá se jiná, například Google Mapy, pokud je máte nainstalovány. Mezi komunitní funkce zatím patří jen možnost hodnocení. Přes aplikaci nelze vytvářet soukromé události, ani nijak komunikovat s přáteli. Bohužel zde není ani možnost sdílení informací o konkrétním místě.

„Prozatím v ní chybí sezónní provozovny, do budoucna bychom ale i lyžařům, cyklistům či vodákům chtěli nabídnout přehled hospůdek, které bývají otevřené jen na část roku,“ dodává Tomáš Mráz.

logo-app Jdeš na pivo Plzeňský Prazdroj Zdarma ANDROID logo-app Jdeš na pivo Plzensky Prazdroj, a. s. Zdarma iOS

Zdroj: feedit.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat