Oukitel C13 je prvním telefonem s Androidem 9 u této značky

Oukitel C13 je prvním telefonem s Androidem 9 u této značky
2019-03-05T13:44:47+02:00
• 5. 3. 2019
1

Oukitel díky nižším cenám svých chytrých telefonů musí ukrajovat z parametrů a benefitů, které telefony této značky nabízejí. U mobilních telefonů od Oukitelu se uživatel dočká poměrně zajímavého zpracování, s přiměřeným výkonem a nižší cenou, než u velkých značek. Avšak u žádného modelu nemůže uživatel očekávat softwarovou podporu, a pokud se chce uživatel dočkat nového systému Android, musí si pořídit nové zařízení. Prvním telefonem s Androidem 9 se tak stává Oukitel C13 z nižší cenové kategorie.

Nižší cenová kategorie nabídne moderní desing

Oukitel C13 nabídne velice slaboučký výkon, a to kvůli čtyřjádrovému procesoru od MediaTeku MT6739 spolu se 2 GB operační paměti. Uživatel má dále k dispozici jen 16 GB interní paměti. Z dalších slaboučkých parametrů je k dispozici duální kamera jen s 8 a 2 MPx. Selfie kamera má 5 MPx a obsluhuje funkci odemykání obličejem.

Oukitel C13 z nejnižší řady telefonů Oukitel kopíruje vzhled iPhonu X a nabídne tak 6,18″ displej s 2,5D sklem od společnosti Ashai, doplněný na vrchní části výřezem v displeji. Na zadní straně je přítomna i čtečka otisku prstů. Baterie získala kapacitu 3 000 mAh a s největší pravděpodobností není přítomno rychlonabíjení. Oukitel C13 disponuje Androidem 9 a stává se tak prvním telefonem od Oukitelu s nejnovějším systémem Android. Telefon byl představen na konci února na veletrhu MWC a jeho prodej započne 5. března za cenu 75 amerických dolarů, v přepočtu 1 600 Kč.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Dave Stuchlík

6. 3. 2019, 12:30

Opět design bez nápadu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat