Nova Launcher 6.0 přináší podporu adaptivních ikon a další novinky

Nova Launcher 6.0 přináší podporu adaptivních ikon a další novinky
2019-03-05T14:59:24+02:00
• 5. 3. 2019

Nova Launcher je mobilní aplikaci, na kterou nedá dopustit nejeden fajnšmekr. Operační systém Android totiž umožňuje využívat vlastních tzv. launcherů. Mnohdy se jedná o způsob, jak zrychlit používání systému. Jedná se o tak skvělou aplikaci, že je dokonce předinstalována na telefonu Razer Phone a Razer Phone 2. 

Velmi populární Nova Launcher není žádnou novinkou a na trhu je již pár let. Za tu dobu si pro své uživatele připravil mnoho aktualizací a dnešní instalační balíček není výjimkou. Dočkali jsme se totiž nové stabilní verze 6.0.

Tým z Nova Launcheru se této verzi věnoval již několik měsíců. Někteří dokonce měli možnost připravovanou verzi v průběhu vývoje testovat. Pojďme se tedy podívat, jakých změn jsme se dočkali a zda je o co stát. 

Nova Launcher 6.0 přináší tyto změny

Nova Launcher ve verzi 6.0 přináší vylepšené rozvržení nabídky nastavení, čehož si můžete všimnout na přiloženém snímku. Dočkali jsme se také dalších možností Adaptive Icon, včetně přizpůsobitelného tvaru. 

Vývojáři taktéž přidali možnost automaticky přizpůsobit velikost ikony složky a aplikace na ploše. Nova Launcher také nabízí další novinky, ty se však týkají jen možnosti přizpůsobení – tvary ikon, témata a tak podobně.

Další novinky v Nova Launcher 6.0:

  • Samotné nastavení nabízí rychlejší vyhledávání
  • Lepší možnost přizpůsobení vyhledávání v menu s aplikacemi
  • Podpora nových adaptivních ikon
  • Přibyly nové styly pro složky a možnost změnit velikost ikon

V Obchodě Play se samozřejmě nachází mnohem více launcherů třetích stran, které stojí za vyzkoušení. Na druhou stranu, pokud hledáte kvalitu a spolehlivost, rozhodně doporučujeme využívat služeb Nova Launcher. Chcete-li si nejnovější verzi stáhnout, klepněte na odkaz níže. Pokud se ale chcete připojit k veřejnému beta programu, klepněte ZDE. 

logo-app Nova Launcher TeslaCoil Software Zdarma ANDROID

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat