Doogee S90, modulární odolný telefon v obchodě Efox.com Sponzorovaný článek

Doogee S90, modulární odolný telefon v obchodě Efox.com [Sponzorovaný článek]
2019-03-06T07:11:18+02:00
• 5. 3. 2019

Chtěli jste někdy odolný telefon, ale také moc se vám líbil koncept modulárních telefonů? Podobně přemýšlel i výrobce telefonů Doogee, z jehož dílen pochází právě model S90. Velmi odolný telefon, který ovšem také disponuje možností spojit se s nemalou škálou příslušenství, od baterie po vysílačku. A díky eshopu Efox si ho nyní můžete pořídit velmi levně!

Specifikacemi potěší

Doogee S90 krom své úžasné odolnosti zaujme také svým výkonem. Mediální obsah či hraní si můžete vychutnat na 6,18″ displeji s rozlišením až 2246 x 1080 pixelů. Plynulost systému i veškerých aplikací pak zajistí osmijádrový procesor Helio P60 s taktem 2 GHz, který spolupracuje s grafickým čipem Mali-G72. Tyto čipy pak spolupracují s 6GB RAM a 128GB interním úložištěm. Celou tuto sestavu udrží v provozu až den a půl standardního užívání 5050mAh baterie. Telefon disponuje také zadním 16+8 MPix duálním fotoaparátem, a přední 8MPix selfie kamerou.

Telefon do každého prostředí

Krom úžasného výkonu se ale Doogee S90 může pyšnit také svou odolností. Jednak má telefon velmi rigidní pogumované tělo, díky kterému přežije i ty horší z pádů. Dále je také voděodolný, s certifikáty IP68 a IP69K se nemusíte bát ani pádu telefonu do vody. Krom toho také vydrží extrémní změny teplot, a dokonce splňuje i armádní standard MIL-STD-810G. Můžete si tedy být jisti, že si tento telefon jen tak nezničíte.

Doplňky pro nejrůznější situace

Již na začátku jsme zmínili, že model S90 přichází s celou řadou příslušenství. Konkrétně se nyní prodává spolu se 4 kusy doplňků, přičemž každý složí svému specifickému účelu. Nejdříve tu máme dva celkem normální doplňky. Prvním je přídavná baterie, která dokáže zdvojnásobit výdrž vašeho telefonu, díky extra 5000 mAh kapacity. Dalším je pak nasazovací herní ovladač, díky kterému si můžete i hraní užít o to více.

Další dva doplňky už jsou poněkud unikátnější. Jedním z nich je nasazovací modul s anténou, pomocí kterého můžete z telefonu udělat klasickou vysílačku. Teď už tedy nepotřebujete ani telefonní signál, aby jste se s někým spojili! A posledním doplňkem je modul s kamerou pro noční focení, díky kterému zachytíte kvalitní fotky i v té největší tmě!

Pokud vás tento extrémně odolný modulární telefon oslovil, nemusíte se bát ani ceny! Webový portál Efox pro vás totiž má opravdu exkluzivní nabídku. Nyní si Doogee S90 můžete pořídit za pouhých 289,99 dolarů (kolem 6 580 korun)! Ovšem pozor, tato nabídka platí pouze do 10.března, proto s nákupem příliš neváhejte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat