TOP 3 Xiaomi gadgety ve slevě: TV Box či power banka s bezdrátovým nabíjením! sponzorovaný článek

TOP 3 Xiaomi gadgety ve slevě: TV Box či power banka s bezdrátovým nabíjením! [sponzorovaný článek]
2019-02-27T19:45:21+02:00
• 26. 2. 2019

Xiaomi Mi 10 000mAh Wireless Power Bank

Kromě bezdrátových nabíječek pro mobilní telefony jsme se nedávno dočkali také nové bezdrátové power banky. Jak je již u power banek společnosti Xiaomi zvykem, hlavním lákadlem je odolné a elegantní konstrukce, kterou doprovází masivní kapacita baterie. I v tomto případě se jedná o akumulátor o velikosti 10 000 mAh. 

Power banka je k dispozici v černé barvě a podporuje 10W bezdrátové nabíjení. Rovněž disponuje dvěma výstupními porty pro nabíjení zařízení prostřednictvím příslušného kabelu. Tuto skvělou power banku si můžete nyní zakoupit za sníženou cenu, a to díky zahraničnímu serveru Gearbest.

Originální Xiaomi Wireless Power Bank na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 1 095 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že cena byla ponížena z původních 1 416 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Xiaomi Mi Box S jen nyní za nízkou cenu!

Společnost Xiaomi oficiálně představila nový doplněk pro televizory pod názvem Mi Box S. Pokud nejste přímo vlastníky chytrého televizoru, tak právě tato novinka se může stát vhodnou alternativou. Čínský výrobce v tomto případě dokonce zcela vynechal vlastní uživatelské rozhraní a prostor dostala samotná platforma od Googlu.

Originální Xiaomi Mi Box S na českých e-shopech zatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 1 810 Kč. Obchod Gearbest kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. Abyste se vyhnuli celním poplatkům a DPH, zaškrtněte při platbě Priority Line. Kupujte ZDE.

Všechny změny můžeme shrnout do jednoho, když zmíníme nový design, vylepšený dálkový ovladač nebo nižší prodejní cenu. Avšak příliš nepotěší poměrně starší hardwarové prvky. Krabička dostupná jen v černém provedení v sobě ukrývá čtyři jádra Cortex-A53, grafický čip Mali-450, 2GB operační paměť RAM a 8GB interní úložiště. Výbava pokračuje podporou HDMI 2.0, USB 2.0, zdířkou pro připojení audio či napájení.

Platforma Android TV vychází z Androidu 8.1 Oreo s čím přichází podpora hlasového asistenta Google Assistant a přebírá funkce z klasického Chromecastu. Videa umí přehrávat v maximální kvalitě 4K při 60 snímcích za sekundu. Konektivita je zajištěna dvoupásmovým WiFi a Bluetooth ve verzi 4.2. Dodávaný ovladač má vyhrazené tlačítko pro Google Assistant, službu Netflix, Live TV.

Xiaomi LYEJ05LM sluchátka za skvělou cenu

Xiaomi na své konferenci odhalilo nová sluchátka pod názvem Xiaomi LYEJ05LM. Pojďme si tedy sluchátka podrobněji představit. 

Sluchátko váží zhruba 4,2 gramů, přičemž jeho celková velikost činí 7,2 mm. Na straně sluchátka se nachází dotyková část, díky které můžete ovládat hudební přehrávač, přijímat hovory a vyvolat chytrého asistenta. Synchronizaci mezi telefonem a sluchátkem pak zajišťuje technologie Bluetooth 4.1. Samotná výdrž sluchátka činí šest hodin, při maximální zátěži pak tři hodiny. Doba nabíjení činí jednu hodinu.

Originální Xiaomi LYEJ05LM na českých e-shopech v současné chvíli neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 350 Kč. Pokud ale zadáte náš slevový kupón GBENNEW54, zaplatíte jen 286 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat