Alcatel představil modely 3 (2019), 1S a 3T 10, přijdou na český trh MWC

Alcatel představil modely 3 (2019), 1S a 3T 10, přijdou na český trh [MWC]
2019-02-25T21:00:27+02:00
• 25. 2. 2019
1

Aktualizováno 25. 02.

Pouhý den po velkém úniku představil již Alcatel své mobilní novinky oficiálně představil. Pro nás, jakožto Českou republiku jsou zásadní tři produkty – Alcatel 3 (2019), Alcatel 1S a Alcatel 3T 10.

První jmenovaný je inovovaný model Alcatel 3. Potencionální zákazníky láká na velký 5,9palcový Full View displej s HD+ rozlišením. Výkon obstarává osmijádrový Snapdragon 450 a paměť poskytuje prostor o velikosti 4 GB. Interní úložiště má 64 GB, přičemž nechybí slot na microSD karty. Baterie disponuje kapacitou 3500 mAh.

Duální fotoaparát na zádech nabízí kombinaci 13+5 Mpx a dokáže v reálném čase upravovat hloubku ostrosti. Pro selfie se ve výřezu nachází 8Mpx kamera. Krom toho telefon disponuje NFC, například pro placení přes Google Pay. Na český trh se dostane v květnu za cenu 4990 korun.

Druhým jmenovaným je Alcatel 1S, který cílí na ještě méně náročné a šetřivé zákazníky. Oproti výše uvedenému telefonu nabízí 3 GB operační paměti a jen poloviční úložiště. Stále je zde ale možnost využít paměťovou kartu. Displej má 5,5 palce a rozlišení je rovněž HD+. Duální fotoaparát byl na jednom snímači ochuzen o pár megapixelů a tak zde máme kombinaci 13+2Mpx.

V Česku se Alcatel 1S objeví rovněž v květnu za cenu 2990 korun. K dispozici bude v černé, modré, růžové či zlaté barvě.

Do třetice zde máme cenově dostupný desetipalcový tablet Alcatel 3T 10. Hlavní využití by měl nalézt v konzumaci multimediálního obsahu, díky velkému displeji a předním duálním reproduktorům.

Baterie nabízí 4080 mAh a výrobce zaručuje výdrž na několik hodin sledování filmů či hraní her. Operační systém je nejaktuálnější Android 9.0 Pie. Zajímavostí je pak možnost připojení samostatného reproduktoru Audio Station. Ten disponuje vlastní baterií a vydrží až na sedm hodin provozu. K dispozici má pro připojení klasický 3.5mm jack, ale nalezneme zde i microUSB a slot pro microSD kartu. Obsah lze tedy přehrávat i z jiných externích zdrojů.

V Česku bude tablet v prodeji od června, v kombinaci s reproduktorem Audio Station, za 5990 korun.

Původní článek 24. 02.

Doslova lavinu mobilních novinek přiveze společnost TCL ukázat v příštím týdnu na veletrh spotřební elektroniky MWC do Barcelony. Veřejnost se dočkala velkého úniku ještě před samotným začátkem události. Podle prvních informací dorazí minimálně 6 nových modelů pod vlastněnou značkou Alcatel. Zařízení ponesou konkrétní označení 1S, 1V, 3, 3C, 3L, 3V a budou se pohybovat v základní až vyšší střední třídě.

Od každého něco

Papírově nejsilnějším zástupcem bude model 3 vybavený osmijádrovým Snapdragonem 450 z dílny Qualcommu, za něhož se postaví velmi blízcí sourozenci. O větší pozornosti si také řekne model 1V, protože jako jediný ze všech nabídne rozhraní Android Go, která nevyžaduje žádné výkonné prvky výbavy.

Výrobce očividně chce zabrat co nejširší spektrum uživatelů, což dokazují níže přiložené seznamy s hlavními specifikacemi. Nakonec během dalšího týdne, kdy probíhá veletrh MWC 2019, zjistíme oficiální dostupnost a rovněž prodejní ceny přímo od Alcatelu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

6,7 palce a HD ugh.. ????????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat