Rychlá elektrická koloběžka Kugo S1 jen nyní za 7 238 Kč! sponzorovaný článek

Rychlá elektrická koloběžka Kugo S1 jen nyní za 7 238 Kč! [sponzorovaný článek]
2019-01-18T08:41:57+02:00
• 18. 1. 2019

V obchodě Geekbuying je nyní za akční cenu k dispozici velice zajímavý produkt. Jde o koloběžku, ale ne jen tak ledajakou koloběžku. Vyrábí ji čínské Kugo, jmenuje se Kugo S1 a disponuje vlastním pohonným systémem. Pokud vás tedy přestane bavit nekonečné odrážení nohou, můžete si odpočinout a nechat se bez námahy vozit.

Kugo S1 a slevový kupón

Koloběžka Kugo S1 stojí za běžných okolností 7 798 Kč, nyní je však exkluzivně k dispozici za sníženou cenu. Konečná cena činí7 238 Kč. Musíte však zadat náš kupón WAQDZNDZ. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugo S1 dostupná ZDE.

Kugo S1 je lehká a snadno skladatelná  koloběžka, která vás sveze rychlostí až 35 km/h, přičemž na jedno plné nabití je schopna ujet až 30 km. Váží přitom jen 12 kg, takže ani její přeprava není nijak náročná. Nesmírnou výhodou je, že pro nabíjení není nutné nosit ji k zásuvce v obýváku. Sama se totiž dokáže dobíjet při vaší jízdě odrážením, jelikož disponuje generátorem elektřiny. Ke koloběžce je dostupná mobilní aplikace pro jednoduchou správu funkcí a parametrů.

Koloběžka Kugo S1 stojí za běžných okolností 7 798 Kč, nyní je však exkluzivně k dispozici za sníženou cenu. Konečná cena činí 7 238 Kč. Musíte však zadat náš kupón WAQDZNDZ. Pokud máte zájem, k zakoupení je Kugo S1 dostupná ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat