Google možná poodhalil, jak bude vypadat další Pixel

Google možná poodhalil, jak bude vypadat další Pixel
2019-01-18T07:49:59+02:00
• 18. 1. 2019

Foto: Dotekomanie.cz

Každý rok se objevují úniky kolem nadcházejících zařízení a většinou se jedná o neoficiální rendery, případně fotografie zařízení zachycených v dopravních prostředcích a tak podobně. Google v tomto ohledu má skutečně smůlu, jelikož poslední jeho mobily byly dokonce v držení některých redaktorů a youtuberů ještě před uvedením. Nyní zde ale máme patentovou přihlášku společnosti Google poukazující možný vzhled dalšího modelu.

Recenze: Pixel 3 XL – ten nejhnusnější?

Pixel 4 nebo jen obyčejný patent?

Díky nové patentové přihlášce se dozvídáme, že pro společnost bude typické využití dvou různých ploch na zadní straně zařízení. Patent samotný poukazuje zřejmě na opětovné použití skla s různou úpravou. Google stále počítá s jedním foťákem na zadní straně, ale vzhledem k povaze patentu, nemusí se jednat o nutné pravidlo. Na zádech se stále nachází čtečka otisků prstů.

Pixel

Zajímavější je ale přední strana. Zde by Google mohl nabídnout minimalistické rámečky po všech stranách displeje. Zde se tedy nabízí otázka, kam vlastně umístí přední kamerku. Můžeme jen odhadovat, co se možná chystá. Google je znám zejména díky softwarových vychytávkám, takže se nabízí možnost, že mobil bude napovídat, jak se vyfotit zadním foťákem, přičemž se neuvidíte přímo. Ale jak uvádíme, je to jen odhad. Co se týče přední strany, Google stále pamatuje na využití dvou reproduktorů.

Možná se jedná o podobu Pixelu 4 nebo nějakého budoucího zařízení. Minimálně nám patent poukazuje, jaké jsou designové plány Googlu a s čím si pohrává. Třeba v budoucnu potěší odpůrce nakousnutých displejů.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat