Viber přidává do aplikace ankety

Viber přidává do aplikace ankety
2019-01-18T09:50:36+02:00
• 18. 1. 2019

Viber uvádí novou funkci nazvanou Polls (ankety), která uživatelům umožňuje si ve skupinových chatech spustit hlasování na jakékoli téma. Nová funkce rozšiřuje možnosti komunikace mezi uživateli. Nové ankety umožňují osobám, které jsou do dané konverzace zapojeny, sledovat, jaké názory mají ostatní na určité téma. Což vede k tomu, že se uživatelé nemusí probírat množstvím odpovědí a názorů.

Při komunitní i skupinové konverzaci si snadno vytvoří anketu pouhým kliknutím na ikonku Polls, kterou naleznou v nejnovější verzi Viber. Ikonka je umístěna ve spodní liště. Následně je potřeba napsat otázku a je možné zadat až deset odpovědí. Každý, kdo se hlasování zúčastní, vyjádří svůj názor pouhým kliknutím na srdíčko umístěné vedle odpovědi, kterou chce zvolit. V reálném čase pak může sledovat, jak se hlasování vyvíjí. Uživatelé ve skupinové konverzaci mohou vidět, jak členové hlasovali kliknutím na jednotlivé odpovědi. V komunitách je hlasování anonymní.

Ankety se mohou používat jen pro zábavu, či když se chcete domluvit na termínu akce, nebo při výběru dárku pro kamaráda. Přidání ankety je ale také způsobem, jak do konverzace účastníky aktivně zapojit. Viber uvedl novou funkci Polls nejdříve ve svých oficiálních komunitách pro jednotlivé oblasti střední a východní Evropy. Ankety měly vysokou účast a Viber díky nim získal informace a o tom, co si jeho uživatelé přejí.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat