Novinky od Lenova či od Poptelu na Aliexpressu sponzorovaný článek

Novinky od Lenova či od Poptelu na Aliexpressu [sponzorovaný článek]
2019-01-20T05:54:47+02:00
• 20. 1. 2019

Na Aliexpressu se objevilo několik zajímavých novinek za zajímavou cenu. V nabídce je odolný telefon Poptel P10, svižné Lenovo K5 Pro, chytré hodinky od Lenova či nabíječka do auta od Lenova.

Odolný telefon Poptel P10

Poptel je nová značka chytrých telefonů, která se na trhu objevila teprve loni. I za krátké období mají na trhu několik chytrých telefonů a nejlepším z nich je Poptel P10, který vyniká slušným výkonem a hlavně dokonalou odolností proti poškození či proti vodě. Jeho předností je nízká cena (4 200 Kč) a výrazná odolnost proti vodě (certifikace IP68 a pogumovaný povrch).

Nadupané Lenovo K5 Pro za neuvěřitelnou cenu

Pokud nemáte neomezený rozpočet, ale potřebujete, aby váš telefon spolehlivě fungoval a byl svižný, tak si pořiďte Lenovo K5 Pro, které se vyznačuje krásným kovovým provedeném, malými rámečku u 6″ displeje. O výkon se stará Snapdragon 636 a 6 GB operační paměti. Navíc získáte jak duální fotoaparát na zadní, tak i na přední straně. Navíc je přítomna velkokapacitní baterie s 4 050 mAh. To vše za cenu jen 3 380 Kč.

Chytré hodinky od Lenova

Lenovo se kromě výroby počítačů a chytrých telefonů pustilo i do výroby hodinek a dalších drobnějších zařízení. Na trhu se nově objevily Lenovo Watch S za 900 Kč, které nabízejí analogové provedení, ale po propojení s chytrým telefonem zjistíte, že též měří vaše kroky, spánek, či sportovní aktivity. Dokonce jsou i voděodolné. Na trh jsou uvedeny ve dvojím provedení, v černém pánském a v bílo červené dámské variantě.

Nabíječka do auta od Lenova

Potřebujete-li do auta kvalitní nabíječku do 12V zásuvky, pořiďte si tu od Lenova, která nyní stojí 160 Kč. Nabíječka prošla testy na následujících certifikačních úřadech: RoHS, CE, FCC, CCC. Má dva USB porty s 2,4A nabíjením. Díky nim můžete tak nabíjet dvě zařízení naráz.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat