Huami oznámilo chytrý náramek Amazfit Cor 2

Huami oznámilo chytrý náramek Amazfit Cor 2
2019-01-20T08:00:33+02:00
• 20. 1. 2019
1

Druhé pokračování úspěšného fitness náramku Amazfit Cor od společnosti Huami nečekaně přichází do oficiálního prodeje. Aktuální novinka nese označení Amazfit Cor 2 a jak se dalo předpokládat, tak oproti první generaci má spoustu užitečných funkcí navíc k dobru. Čínský výrobce opět spojil síly s Xiaomi, který jim zajistí další distribuční kanály ke konečným zákazníkům přes vlastní obchody Mi Store a Youpin.

O krok napřed

Vpředu je k dispozici 1,23palcový LCD displej ukrytý v těle vyrobeném z polykarbonátu. Barevný displej chrání zakřivené sklo díky 2.5D technologii a také získalo zvýšenou odolnost vůči poškození. Dále voděodolnost zaručují do hloubky maximálně 50 metrů. Čip NFC byl nasazen hlavně kvůli bezkontaktním platbám. Nechybí ani akcelerometr či snímač tepové frekvence pro sledování srdeční činnosti během sportování.

Výraznou proměnou prošla baterie, která zvýšila výdrž až o 8 dnů, takže z původních 12 dnů se dostanete na rovných 20 dnů bez nutnosti nabíjení. Mezi ostatní funkce můžeme zařadit zobrazení aktuální předpověď počasí, příchozího hovoru/SMS/e-mailu, budík, stopky nebo časovač. Prodej byl zahájen zatím jen doma v Číně za lákavých 299 čínských jüanů (tj. cca 993 Kč). Ostatní trhy budou následovat v nejbližších týdnech.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Richard Fabián

20. 1. 2019, 18:00

u nás bude za 1600 stejně jako byl první

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat