Moqi nabízí herní smartphone připomínající PlayStation Vita

Moqi nabízí herní smartphone připomínající PlayStation Vita
2019-01-17T14:55:45+02:00
• 17. 1. 2019

Herní smartphony se stávají čím dál tím více populární. Světelné efekty, výkonné procesory a skvělé herní optimalizace dělaly z telefonu Razer Phone, Asus ROG Phone či Xiaomi Black Shark opravdové „dělo“. Nyní se Moqi, který vlastní čínská společnost Snail Digital, k těmto modelům přidává. 

Moqi nabízí jedinečnou konstrukci

Nově představený telefon přináší jedinečnou konstrukci, neboť působí jako Sony PlayStation Vita. Novinka tak nabízí nejen integrované fyzické ovládací prvky, ale také D-Pad, standardní herní tlačítka a další herní prvky. 

Srdcem celého telefonu je procesor Snapdrahon 710 od společnosti Qualcomm. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak stará operační paměť s kapacitou 6 GB. Pro soukromá data je připraveno vnitřní 64GB úložiště.

Telefon je kromě toho vybaven také 6palcovým Full HD displejem, který chrání Gorilla Glass 3 před poškrábáním a prasknutím. Součástí herního smartphonu je mimo jiné i chladící mechanizmus, který udržuje teploty na nízké úrovni – při maximálním využití výkonu procesoru. Mezi další specifikace patří například zadní 16megapixelový či přední 5megapixelový fotoaparát. 

Moqi je vybaven starší verzí operačního systému Android, přesněji verzí 8.1 Oreo. Na druhou stranu nabízí hned celou řadu optimalizací pro hraní her. Telefon dokonce podporuje i dualSIM. Hráče mobilních her zaujme samozřejmě také akumulátor, jehož kapacita činí 6 000 mAh. 

K dispozici je také podpora rychlého nabíjení (Quick Charge 3.0). Stereo reproduktory, podpora microSD karet a 3,5mm jack konektor jsou pak samozřejmostí. Moqi je v současné chvíli k dispozici na serveru Indiegogo v rámci crowdfundingové kampaně za 8 778 Kč bez DPH pro prvních 50 zákazníků. Následně bude cena navýšena na 9 878 Kč bez DPH. 

Doporučená maloobchodní cena je pak stanovena na konečných 699 dolarů, což je v přepočtu asi 15 378 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden americký dolar. 

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat