Lenovo připravuje základní model A5s

Lenovo připravuje základní model A5s
2019-01-20T10:00:35+02:00
• 20. 1. 2019

Zdroj: Alza.cz

Společnost Lenovo dokončuje práce nad novým přírůstkem určeným pro méně náročné uživatele. Naznačuje to nejnovější únik informací, který přináší první specifikace týkající se modelu s označením A5s. Tradiční výrobce z Číny v polovině loňského roku odhalil model A5 a tato mobilní novinka by měla být jeho nástupcem s minimálním množstvím změn. Zařízení může už zanedlouho dorazit v oficiální podobě.

Nic víc než základ

Přední část nabídne displej s neupřesněnou úhlopříčkou, ale při rozlišení 1 440 x 720 pixelů, poměru stran 18:9 a hustotě pixelů 320 DPI. Hardwarovou stránku zastoupí čtyřjádrový procesor MT6761 (Helio A22) od MediaTeku, grafický čip PowerVR GE8300 nebo operační paměť RAM o velikosti 2 GB. K němu se pravděpodobně ještě připojí 16GB interní úložiště. Dále 32GB úložiště podpoří 3GB paměť RAM.

V základu bude figurovat operační systém Android v předinstalované verzi 9.0 Pie. Zbývající specifikace nejsou v současné době bohužel zatím známy. Ovšem prodejní cena předchůdce startovala od hranice 90 dolarů (tj. cca 2 026 Kč), takže Lenovo by ani teď nemuselo příliš vybočovat ze zajetých kolejí. Bližší informace dorazí brzy, protože se má jednat o první telefon představený v letošním roce.

Zdroje: 91mobiles.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat