Yeelight Wireless Charging Night Lamp – chytré spojení lampičky a nabíječky

Yeelight Wireless Charging Night Lamp – chytré spojení lampičky a nabíječky
2019-01-20T14:00:09+02:00
• 20. 1. 2019

Když se řekne značka Yeelight, tak si každý v našich končinách jako první představí jejich žárovku nebo stolní lampičku. Tento výrobce do svého portfolia nyní zařazuje lampičku s chytrými funkcemi, která navíc dokáže bezdrátově dobít chytré zařízení. Zařízení dostalo název Wireless Charging Night Lamp a prvně postupně míří na prodejní pulty u obchodníků v domovské zemi. Budoucí majitelé zajisté ocení velmi jednoduché zpracování.

V jednoduchosti je krása

První část s bezdrátovou nabíječkou podporuje až 10W dobíjení. Ovšem pokud zařízení nepodporuje tento výkon, tak se maximálně dostanete k 5 Wattům (5V/2A). O něco zajímavějším prvkem je poslední druhá část s LED lampičkou. K první části je připojena pouze pomocí tří magnetických konektorů, takže může být využívána i zcela samostatně po dostatečném nabití baterie. LED dioda má mimochodem dva druhy svícení.

Pokud budete svítit teplou žlutou, tak výrobce slibuje výdrž až 24 hodin. Naopak studená bílá barva vydrží 11 hodin svícení při plném nabití, které trvá v rozmezí 3 – 4 hodin. Ostatní vlastnosti odhalují protiskluzové podrážky, vstup pro micro-USB kabel nebo řadu ochran včetně proti vysokému napětí. V obchodech naleznete pouze bílou variantu za velmi přijatelnou cenu v přepočtu 329 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat