iPhone 11 údajně nabídne tři fotoaparáty a menší výřez v displeji aktualizováno

iPhone 11 údajně nabídne tři fotoaparáty a menší výřez v displeji [aktualizováno]
2019-01-18T05:10:33+02:00
• 18. 1. 2019
2

Aktualizováno 18. 1.

Letošní iPhony by se mohly dočkat zbrusu nových, respektive vylepšených fotoaparátů. Vylepšení se dočká nejen přední, ale také zadní fotoaparát. Kromě toho se údajně můžeme těšit na Lightning porty, což je pozoruhodné, neboť iPad Pro 2018 je vybaven USB-C portem.

S největší pravděpodobností bychom se měli dočkat i modelu, který bude vybaven hned trojicí fotoaparátů. V tomto případě by se mělo jednat o druhou generaci iPhonu XS Max. Jeden ze zadních fotoaparátů nabídne 10 megapixelů, zatímco druhý 15 megapixelů. V současné době však není zřejmé, kolik megapixelů nabídne třetí fotoaparát. 

Společnost s logem nakousnutého jablka prý bude i nadále pokračovat ve využívání teleobjektivů a širokoúhlých čoček. Dle zahraničního serveru si ale nyní Apple láme hlavu nad tím, zda použít horizontální či čtvercové rozložení fotoaparátů. 

Přední strana telefonu by pak měla nabídnout fotoaparát s rozlišením 10 megapixelů. Kromě toho se údajně můžeme těšit také na menší výřez v displeji, a to díky lepší technologii, kterou se Apple chystá použít.

Původní článek 15. 1.

Nedávno jsme na našem Facebooku tak trochu vtipkovali o novém iPhonu 11. Na internetu se totiž objevil zajímavý render, který jsme rozhodně nebrali vážně. Nyní se však zdá, že bychom se takového iPhonu skutečně mohli dočkat. 

V současné chvíli tak máme k dispozici nejen rendery prototypu modelu iPhone 11, ale také informace o hardwarových specifikacích. S novými informacemi přišel zahraniční server Wall Street Journal.

iPhone 11 nabídne hned několik inovací

Dle právě tohoto serveru bychom se i letos měli dočkat trojice iPhonů. Sestava bude i v tomto případně totožná – dva modely nabídnou OLED panel, zatímco jeden bude vybaven LCD displejem (Liquid Retina). I letos se zřejmě nedočkáme žádných revolučních změn. 

Největšího vylepšení se podle všeho dočkají fotoaparáty, alespoň u modelů s OLED displeji, tedy těmi dražšími. Letošní vlajkový telefon s logem nakousnutého jablka (s největší pravděpodobností iPhone 11 Max) bude údajně vybaven hned trojicí fotoaparátů.

Právě tato trojice by měla fotografie pořízené iPhonem 11 posunout na zcela novou úroveň. Méně zajímavý pak bude iPhone XR, který i letos dostane LCD panel. V tomto případě nabídne duální fotoaparát.

Kromě trojice fotoaparátů bude připravena také nová generace Face ID, která by podle všeho měla nabídnout mnohonásobně vyšší bezpečnost a rychlost. Apple si pro nás má také připravit podporu Wi-Fi 6. Wi-Fi 6 nabízí vyšší rychlosti, lepší šířku pásma, nižší latenci a vyšší bezpečnost. Pokud očekáváte přítomnost podpory 5G sítí, tak vás zřejmě nepotěšíme – iPhone s podporou 5G bude k dispozici nejdříve v roce 2020.

Stejnojmenný zpravodajský server také informoval o tom, že Apple přestane nabízet starší generaci iPhonů. Pravděpodobně Apple upustí od LCD panelů v příštím roce.

Zdroje: 9to5mac.com, macrumors.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jaroslav Hronek

18. 1. 2019, 9:12

No, taky to nemáš bez chyb, tak nepoučuj tolik

Jakub Liška

15. 1. 2019, 8:51

Prosím, zkuste přemýšlet než vypustíte nějaký článek na web! Nezlobte se nás mě, ale tohle je hrozná prasárna. Šílený chyby v logice textu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat