Vivo Apex 2019 bude unikátní smartphone aktualizováno

Vivo Apex 2019 bude unikátní smartphone [aktualizováno]
2019-01-18T05:35:42+02:00
• 18. 1. 2019

Aktualizováno 18. 1.

Minulý týden se podařilo zachytit některé informace o nadcházejícím modelu od společnosti Vivo. Nyní již víme, že se bude jednat o mobil Vivo Apex 2019, tedy o pokračování revolučního zařízení. Tentokrát se ale zřejmě dočkáme zcela unikátního zařízení, které půjde za hranice konvencí – žádná tlačítka, žádné narušení designu. Společnost uvedla, že k představení dojde 24. ledna. Taktéž jsme se dočkali obrázku lákajícího na uvedení novinky a také nástinu, co máme očekávat.

Původní článek 10. 1.

Společnost Vivo působí zejména v Asii, byť by nebylo na škodu, kdyby došlo k rozmachu na další trhy, zejména ten evropský. Firma má na svém kontě zajímavé smartphony a můžeme říci, že se nebojí experimentovat. Ostatně původní koncept Vivo Apex s výsuvnou kamerkou a čtečkou otisků prstů v displeji se následně objevil v produkční verzi se jménem Vivo Nex. Nedávno jsme se dočkali další pokračování v podobě Vivo NEX Dual Display Edition. Nyní Vivo zřejmě připravuje další unikátní smartphone.

Vivo „The Waterdrop“

V tuto chvíli máme k dispozici jen uniklé informace, které dávají více prostoru představivosti. Novinka má nést kódové označení The Waterdrop, jak uvádí zdroj @UniverseIce. Dle jeho slov se máme připravit na smartphone, jehož design se nebude podobat ničemu, na co jsme byli zvyklí. Údajně Vivo chce tak trochu změnit pohled na smartphony a opět představit odvážné zařízení.

K dispozici máme jen dva obrázky naznačující design chystané novinky. Bohužel nevíme nic o výbavě nebo specifikacích. Naštěstí i ze samotných obrázků se dá něco vyčíst, byť toho moc neobsahují.

Jak si můžete všimnout, ani na jednom obrázku není jakékoliv narušení designu. Nejsou vidět tlačítka například. Samozřejmě se nyní pohybujeme na velmi tenkém ledě spekulací, ale jak uvádí i zdroj, zřejmě se bude jednat o první smartphone bez jakéhokoliv narušení designu – žádná tlačítka, žádný konektor a dokonce i bez otvoru na reproduktor? Ostatně současné technologie to dovolují – bezdrátová nabíječka, displej jako reproduktor, bezdrátová konektivita.

Možná i tentokrát se bude jednat o funkční prototyp a podle zájmu případných zákazníků se dočkáme komerční verze, jako tomu bylo u výše jmenovaného smartphonu Vivo Apex. Oficiálního uvedení bychom se měli dočkat na veletrhu MWC v Barceloně, který se koná v únoru.

Zdroje: phonearena.com, fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat