Hodinky Samsung Gear S3 se dočkaly nové aktualizace, změn je opravdu mnoho

Hodinky Samsung Gear S3 se dočkaly nové aktualizace, změn je opravdu mnoho
2019-01-23T07:45:05+02:00
• 23. 1. 2019

Majitelé chytrých hodinek Gear S3 se dočkali zbrusu nové aktualizace. Instalační balíček má velikost přibližně 300 MB a je označován jako Tizen v4. Jihokorejská společnost Samsung si pro své zákazníky připravila hned celou řadu vylepšení a změn. 

Samsung Gear S3 a hlavní změny v nové aktualizaci

Samsung samozřejmě k aktualizaci přiložil také poznámky, ve kterých zmiňuje veškeré změny a novinky. Tak například, aplikace Samsung Health nově podporuje různé indoorové tréninky a cvičení „back-to-back“.

Novinky se dočkal také Samsung Health Widget, jenž nyní podporuje a poskytuje informace o spánku. Instalační balíček přinesl mimo jiné i dva pokročilé režimy – Divadlo a Spánek. Tyto režimy lze samozřejmě přepínat z rychlého panelu. 

Příjemná změna se odehrála i v aplikaci Zprávy, díky které je nově možné ukládat koncept zpráv. Pro mnoho uživatelů se jedná o velmi užitečnou funkci. Odpovídání na samotné zprávy je taktéž rychlejší a snadnější. Kromě toho jsme se dočkali také více než 1000 nových emoji. To ale stále není vše.

Společnost Samsung zapracovala také na aplikaci Hudba. Po aktualizaci uživatelé mohou změnit místo přehrávání hudby na jiný zdroj. Změn dozrálo například i Nastavení, které nabízí lepší kategorizaci nabídek. A v neposlední řadě můžete nově během hovoru přejít do jiné aplikace. 

Dle zahraničního serveru AndroidPolice byly přidány také nové animace, které se zdají býti rychlejší a plynulejší. Někteří uživatelé dokonce prohlašují, že byla lehce vylepšená i výdrž baterie na jedno nabití. 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat