Twitter představuje novou verzi webového klienta

Twitter představuje novou verzi webového klienta
2019-01-23T06:33:59+02:00
• 23. 1. 2019
1

Nedávno jsme se dozvěděli, že Twitter plánuje menší změnu pro aplikace, kde dojde k úpravě tmavé verze. Konkrétně bychom se měli dočkat vyladění, kdy aplikace přejde z modrého nádechu do černého. To jsme ale ani netušili, že si tato sociální síť chystá novinku v podobě nového vzhledu webového klienta.

Twitter v novém

Už nyní můžete vyzkoušet novou verzi webového Twitteru. Buď máte k dispozici upoutávku s boxu vpravo nahoře, nebo je přepínač v menu pod vaší ikonou. Po přepnutí zjistíte, že osobní karta zmizla z levé strany. Najdete ji až po kliknutí na svou profilovou fotku, kdy dojde k vysunutí osobní karty z pravé strany. Celý design je nyní dvousloupcový.

Samozřejmě je stále k dispozici i tmavý režim. Mimo to se dá také aktivovat spořič dat, což vlastně v rámci Twitteru pozastaví všechna videa a obrázky budou ve velmi malém rozlišení. Až po kliknutí na danou položku dojde k plnému načtení.

Samozřejmě jinak vypadá okno pro vytvoření příspěvku, kde již nenajdeme geolokaci, ale zřejmě tato funkce bude přidána později.

Twitter představuje

Zatím se jedná o testovací verzi, takže se může několik věcí ještě změnit. Pokud si vyzkoušíte nový design a nelíbí se vám, nebo ještě jej nechcete používat, můžete se kdykoliv vrátit k původnímu vzhledu.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ladislav Polický

23. 1. 2019, 12:55

Není to pro všechny. Mám dva účty, jeden se chová přesně podle článku, v druhém není ani box, ani přepínač. Odhlášení ani vymazání cache nepomůže, evidentně se to zapíná na serveru a postupně. Paradoxně novinku mám na účtu, který prakticky nepoužívám.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat