YouTube Charts je dostupný i v České republice

YouTube Charts je dostupný i v České republice
2018-12-13T21:22:32+02:00
• 14. 12. 2018

Není to tak dávno, co Google představil novou hudební službu Youtube Music. Zatím koexistuje s Google Play Music, ale následně dojde ke změnám, kdy všichni uživatelé po celém světě budou přesměrování na Youtube Music. My si zatím musíme počkat na další rok. S tím je spojená dostupnost aplikace Youtube Music. To ale nebrání, abyste se dnes nemohli podívat na novinku YouTube Charts od Youtube Music.

YouTube Charts

Vyhledávání písniček je někdy doslova věda a občas jsou uživatelé příliš zvyklí na svůj styl hudby. Pokud se chcete podívat, co je aktuálně hitem, můžete vyzkoušet nový portál YouTube Charts od Youtube Music. Samotná webová stránka je dostupná i pro české uživatele. Pokud již nějakým způsobem využíváte Youtube Music, tak sama aplikace obsahuje kategorii YouTube Charts.

Na webové stránce YouTube Charts najdete základní seznamy, co je aktuálně trendy, co se poslouchá a podobně. V rámci hudebních žebříčků a statistik najdete následující kategorie:

V základu se nabízí statistiky za poslední týden, ale můžete si vybrat jakýkoliv jiný. Bohužel nemůžete určovat od kdy do kdy se má zobrazit statistiky. V seznamu vidíte aktuální pořadí, změnu od posledního týdne, počet týdnů v hitparádě, počet zhlédnutí. Bonusem navíc je možnost stažení seznamu pro následné zpracování nebo uložení. Kromě spuštění konkrétního klipu lze spustit automatický seznam.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat