Google One je k dispozici pro české uživatele

Google One je k dispozici pro české uživatele
2018-12-14T09:07:16+02:00
• 14. 12. 2018

V květnu Google představil novou placenou službu Google One, která postupně nahradí současné tarify Google Disku. Stále platí, že každý uživatel má zdarma 15 GB v cloudu. Dalo by se říci, že obě služby jsou si velmi podobné, ale Google One nebude jen o cloudovém úložišti pro vaše data, fotografie a prostor pro Gmail.

Google One je nová placená služba pro cloudové úložiště

Google One jako členské předplatné

Co se týče cen jednotlivých tarifů, tak základní tarif obsahující 100 GB stojí stejně jako v případě Google Disku, tedy necelých 60 Kč za měsíc. K dispozici je ale nový plán s kapacitou 200 GB, který stojí pouhých 79,99 Kč. Dále se nabízí 2TB tarif za 299,99 Kč měsíčně a můžete jít postupně až na 30 TB, ale zde je cena už 8999,99 Kč.

Google hlavně slibuje, že předplatitelé budou mít k dispozici odborníky Googlu, kteří jsou připraveni na telefonu i na chatu, aby mohli s čímkoliv pomoci. Podstatnou výhodou je možnost přidat rodinu, aby sdílela váš tarif. Zde lze přidat až 5 členů. Pokud si tedy pořídíte 2TB tarif za necelých 300 Kč, každého člena vyjde na 50 Kč. To je již zajímavá částka.

Google dále nabízí pro členy Google One slevy až 40 % na vybrané hotely. To asi není nějak zajímavá výhoda, ale Google slibuje, že další budou přibývat. Zatím se tedy nedá říci, že by Google One nabízelo až takové výhody, ale z pohledu sdílení nebo příslibu dalších bonusů se může jednat do budoucna o zajímavou možnost.

Navíc Google může schovat do výhod slevy na Google Play, Google Filmy a Youtube Premium (až jednou u nás bude). Zde prostě dostává lepší prostor než jen u předplatného v rámci Google Disku. Pokud máte zájem o tuto službu, můžete navštívit oficiální stránku one.google.com.

Zdroj: one.google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat