Xiaomi přináší novou klávesnici a lampičku s podporou Apple HomeKit

Xiaomi přináší novou klávesnici a lampičku s podporou Apple HomeKit
2018-12-14T17:48:36+02:00
• 15. 12. 2018

Málokterý výrobce rozšiřuje tak rychle prodejní sítě jako právě společnost Xiaomi, která si nyní připravila nejen novou generaci chytré lampičky. Navíc dokonce pod svými křídly přináší standardní hardwarovou klávesnici k počítači. Zatímco druhá novinka toho o sobě moc neprozradila, tak lampička dostala relativně slušnou dávku vylepšení a může být zajímavým doplňkem do domácnosti i pro majitele zařízení od kalifornského Applu.

Gadgety pro masy

Lampička s oficiálním názvem MIJIA Bedside Lamp 2 má stále jednoduchý design a její svítivost je regulovatelná v rozmezí od 2 až do 400 lumenů. Zařízení lze ovládat přes známou aplikaci Mijia nebo uvnitř ukrytého hlasového asistenta Yeelight. Nicméně podporovaná platforma HomeKit otevírá brány i Apple uživatelům, kteří ji mohou spárovat s hodinkami Watch, iPhonem, iPadem či Macem, sdílet ovládání s ostatními členy v rámci funkce Rodina a také řídit přes Siri.

Prodej byl zahájen v Číně teprve tento týden za příjemnou cenu v přepočtu 560 Kč. Zmiňovaná klávesnice přichází pod značkou Yuemi a je osazena celkem 104 klávesami, jejichž zdvih činí 4 mm. Kromě podpory systému Windows nechybí ani MacOS od Applu. Avšak prodejci budou nabízet pouze jedno barevné provedení, a to bílé. Cenovka v obchodech startuje od hranice 329 čínských jüanů (tj. cca 1 089 Kč).

 

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat