Vivo představilo novinku Y93s

Vivo představilo novinku Y93s
2018-12-15T14:19:02+02:00
• 15. 12. 2018

Společnost Vivo přináší další nový telefon, který bude spíše jen do počtu, neboť si vysloužil minimum změn oproti jeho předchůdci s mnohdy lepšími prvky výbavy. Mobilní novinka nese označení Y93s a vychází z nedávno představeného modelu Y93. Čínský výrobce se pomalu dotahuje na pátou příčku v celosvětových dodávkách, avšak tento přírůstek by rozhodně neměl být stěžejním zástupcem.

Šedý průměr

Vpředu je k dispozici 6,2palcový IPS LCD displej s HD+ rozlišením a „waterdrop“ výřezem pro 8megapixelovou kamerku. U hardwarové stránky zůstala pouze 4GB paměť RAM, kterou nově doplňuje osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku a 128GB interní úložiště za podpory až 256GB paměťových microSD karet. Celkovou výdrž řídí 4 030mAh baterie bez možnosti rychlého nabíjení. Uživatelé tentokrát musí oželet i snímač otisků prstů.

Zadní část patří dvojici senzorů fotoaparátu ve složení 13 + 2 MPx a přisvětlovací LED diodě. Seznam specifikací uzavírá operační systém Android v předinstalované verzi 8.1 Oreo překrytý vlastní nadstavbou FunTouch OS 4.5. V prodeji budou dvě barevné varianty (Aurora Red, Zixia Red) za cenu v přepočtu 5 589 Kč. Nakonec v pozdější době se ještě přidá verze s názvem Starry Night Black a Aurora Blue.

Zdroje: playfuldroid.com, shop.vivo.com.cn

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat