Omezená vánoční akce: TOP létající drony do 2 700 Kč! sponzorovaný článek

Omezená vánoční akce: TOP létající drony do 2 700 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-12-23T06:17:20+02:00
• 23. 12. 2018

Vánoce jsou konečně tady, a s ním i cenové šílenství na eshopu Gearbest. Ten si pro vás připravil hned několik produktů, na některé z nich se podíváme detailně. Tak neváhejte a využijte slev, ovšem ať vám neuniknou, nabídka je časově omezená! Nyní se zaměříme na létající drony, které nyní můžete sehnat za lidové ceny.

Dron JJRC H36 za parádní cenu

Mini dron JJRC H36 se například zvládne vrátit zpět na zem pouze pomocí stisknutí jednoho jediného tlačítka. Navíc taktéž díky jednomu tlačítku zvládnete udělat i 360° otočku kolem vlastní osy, navíc můžete létat do šesti směrů a dokonce i v noci. Mini dron v noci světélkuje, takže ho uvidíte díky dvěma led diodám. Výdrž na jeden let je přes pět minut a nabíjení mini drona trvá necelou hodinu a probíhá přes USB kabel.

Jde o nejlepší dron na naučení se na létání na větších a dražších dronech. U tohoto malého JJRC H36 si můžete hrát mnoho hodin a naučit se tak skvěle pilotovat drony a přejít pak na profesionálnější stroje. Díky vánoční akci si nyní můžete pořídit malý dron za pouhých 295 Kč. Dron je vhodný nejen pro začátečníky, ale například také pro malé ratolesti. Mini dron s názvem JJRC H36 zakoupíte ZDE.

SIMTOO XT dron a hlavní specifikace

Jedná se o malého kompaktního drona v obvyklém tvaru, díky čemuž vás dron zaujme už na první pohled. SIMTOO XT disponuje šestiosým gyroskopem pro zajištění bezproblémového letu a kvalitní kontrolou. Ovládat dron můžete dvěma způsoby, buď použijete přiložený ovladač, anebo využijete mobilní aplikaci a váš smartphone. Samotný drondolet až 150 metrů. Ve vzduchu dron vydrží 16 minut díky baterii o kapacitě 970 mAh. Nabíjet jej pak budete pouhých 60 minut.

Dron má standardní letové dovednosti jako let rovně, zpět či klesání a stoupání. Mezi zajímavou vlastnost patří tlačítko automatického návratu, které dovede dron zpět na pozici, odkud vzlétl. E-shop nabízí dron v jedné variantě, a to model se zabudovanou kamerou. Zabudovaná kamerka u tohoto modelu dosahuje poměrně zajímavých výsledků, jedná se totiž o čip, který dokáže nahrávat videa s rozlišením 1080p. Díky tomu nahrajete nejen skvěle vypadající videa, ale také se budete lépe orientovat.

Dron od SIMTOO můžete ovládat také pomocí klasického ovladače, který je součástí balení. Pravděpodobně však budete dron ovládat svým telefonem. SIMTOO XT je kompatibilní nejen s operačním systémem Android, ale také iOS. Originální dron SIMTOO XT na českých e-shopech prozatím neseženete. Cena se v zahraničí ale pohybuje okolo 4 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest bude po dobu prvního týdne jen za 2 637 Kč. Drona zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat