Efox: Vánoční slevy na oblíbené produkty s portálem Efox! Sponzorovaný článek

Efox: Vánoční slevy na oblíbené produkty s portálem Efox! [Sponzorovaný článek]
2018-12-21T19:12:14+02:00
• 20. 12. 2018

Máme tu vánoce, a s nimi další „nášup“ slev z eshopu Efox. Dnes si pro nás připravil hned 3 zařízení, společně s malým překvapením na závěr. Tak si tuto lákavou nabídku rozhodně nenechte ujít!

UMIDIGI UMI ONE MAX

Prvním úlovkem letošních vánoc je Umidigi Umi One Max. Tento telefon využívá novodobého stylu designu, a to včetně minimalistického výřezu v displeji. Telefon celkově působí velmi uhlazeně a elegantně, a to i přes jeho nízkou cenu.

O výkon se u Umi One Max stará procesor Helio P23 s taktem 2 GHz. Co se týče operační paměti, tak výrobce zvolil RAM o velikosti 4 GB. Pro ukládání dat Umi One Max nabízí 128GB úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty až o 256 GB. Operačním systémem je zde čistý Android ve verzi 8.1 (Oreo). Fotoaparát je duální s 12 a 5 MPix. U přední kamerky se pak jedná o samostatný čip s rozlišením 16 MPix. Baterie také neurazí, s kapacitou 4150 mAh, bezdrátovým nabíjením, a schopností rychlého nabíjení přes kabel vydrží telefon i to nejnáročnější zatížení celý den.

Dále telefon podporuje platby pomocí NFC, disponuje funkcí Face Unlock, a poslední kuriozitou je čtečka otisků. Ta se totiž na rozdíl od většiny telefonů s podobným designem nachází na boku telefonu. Pokud by jste měli o tento pozoruhodně levný telefon zájem, Efox vám ho nyní nabízí za pouhých 169,99 dolarů (kolem 3 800 korun).

CHUWI HI9 PLUS

Dalším kouskem dnešní nabídky je tablet Chuwi HI9 Plus. Tento tablet má hned několik předností, jeho hlavní je ale poměr cena/výkon. Za pár korun zde získáte poměrně velký displej s dobrým výkonem.

Tablet disponuje displejem o velikosti 10,8 palce s rozlišením až 2560 x 1600 pixelů. Je tedy naprosto ideální pro sledování mediálního obsahu. Pod krytem tepe procesor MediaTek Helio X27 s taktem 2,6 GHz, kterému dopomáhá grafický čip Mali-T880. Dále systém využívá 4 GB operační paměti společně s 64 GB interního úložiště, které je dále rozšiřitelné SD kartou až o 128 GB.

Tablet disponuje dvěma kamerami, zadní i přední v tomto případě mají rozlišení 8 MPix. Kapacita baterie zde vůbec není špatná, s 7000 mAh si zábavy užijete mnohem déle. Velkým plusem je i přiložená klávesnice k tabletu, díky které si z něj můžete udělat efektivní pracovní nástroj. Tablet běží na systému Android 8.0, disponuje Dual-SIM a konektorem USB-C s podporou OTG.

Pokud by jste měli o takovýto tablet zájem, máme pro vás skvělou nabídku od Efoxu, a to cenu pouhých 189,99 dolarů (kolem 4 275 korun) za tento tablet!

ULEFONE POWER 3S

Posledním kouskem v dnešní nabídce je Ulefone Power 3S. Tento telefon hned na první pohled zaujme svým 6palcovým displejem s rozlišením 2160 x 1080 pixelů. Ten je tak ideální na sledování mediálního obsahu o vysoké kvalitě, stejně tak jako pro hraní her nebo prohlížení fotek. Sklo telefonu je Gorilla Glass 4, aby jste se nemuseli bát o to, že se vám displej poškrábe nebo rozbije. Aby ale mohl displej zobrazovat tak kvalitní obrázky, byl pod kapotu telefonu umístěn osmijádrový Helio P23 MTK6763 procesor s taktem 2 GHz. S ním je zde pak i grafický čip Mali-G72 MP2.

Krom 4GB RAM a 64GB interního úložiště disponuje telefon duálním 13+5 MPix zadním fotoaparátem pro pořizování kvalitních fotografií. Pro selfie fotky a videohovory pak poslouží přední set duálních kamer, konkrétně 8+5 MPix. Dále pak telefon umožňuje odemykání jak pomocí otisků prstu tak i obličejem.

Pokud vám úložiště v telefonu nestačí, můžete ho rozšířit pomocí SD karty, jsou podporovány karty o kapacitě až 256 GB. Pokud vám ale úložiště stačí, můžete do telefonu místo SD karty dát druhou SIM kartu, jelikož telefon podporuje dual SIM. Systém telefonu je pak Android 7.1, upgrade na 8.1 by měl přijít velmi brzy. Čím také telefon dokáže nadchnout, je baterie. S kapacitou 6350 mAh je telefon schopen vydržet jak náročné hraní, tak celodenní práci.

Pokud by jste si chtěli tento skvělý telefon pořídit, získáte ho nyní za pouhých 169,99 dolarů (kolem 3 800 korun)!

A jak na ty vánoce ještě trochu ušetřit?

Posledním malým dárkem od eshopu Efox je možnost získat slevu na produkty z jejich stránek. Pokud se totiž přihlásíte k odběru novinek zadáním svého emailu, dostanete slevový kupón v hodnotě až 20 dolarů (kolem 500 korun)!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat