BaSys představil sluchátka Amiron Wireless za téměř 20 000 Kč

BaSys představil sluchátka Amiron Wireless za téměř 20 000 Kč
2018-12-10T14:29:33+02:00
• 10. 12. 2018

Společnost BaSys představila zcela nová bezdrátová sluchátka přes uši. Sluchátka nesou název Amiron Wireless a cílí především na skutečné fajnšmekry s individuálním přizpůsobením zvuku podle sluchu.

Srdcem nových sluchátek jsou takzvané měniče, neboli reproduktory Tesla. Ty byly již několikrát oceňované hudebními a studiovými odborníky z celého světa. Hlavní výhodou těchto měničů je jejich vyrovnaná frekvenční charakteristika a rozsah 5 Hz až 40 kHz.

V praxi pak oceníte možnost nastavení ekvalizéru sluchátek, a to dle vašeho uvážení. Svým způsobem pak můžete poslechový zážitek posunout o další úroveň výše, což mimo jiné poznamenala i společnost BaSys.

BaSys Amiron Wireless a vlastnosti

Amiron Wireless zaujmou na první pohled precizním provedením s použitím kvalitních materiálů. Při bezdrátovém použití vydrží sluchátka hrát na jedno nabití až 30 hodin a podporují kodeky Qualcomm aptX, aptX LL, aptX™ HD a AAC. Kromě toho je lze propojit s hudebním přehrávačem či mobilním telefonem také kabelem.

Výrobce také uvedl, že „uzavřená konstrukce sluchátek je velmi pohodlná i při několikahodinovém poslechu a intuitivní ovládání všech funkcí pouhým dotykem zajišťuje touchpad vestavěný v pravém náušníku.“

Zvuk na míru

Sluchové vlastnosti každého jednotlivce jsou rozdílné, neboť každý vnímáme určitá frekvenční pásma silněji a jiná zase méně. Proto vyvinula německá společnost Mimi Hearing Technologies zvukovou personalizaci založenou na principu poslechového testu a následného nastavení ekvalizace při přehrávání.

Uživatel poslechovou zkouškou určí, která frekvenční pásma vnímá silněji a která naopak méně, a na základě výsledků upraví aplikace vnitřní ekvalizér sluchátek. Díky tomu může každý slyšet hudební nahrávky přesně tak, jak vznikly ve studiích. Měniče Tesla jsou pak vyvinuté společností beyerdynamic. Sluchátka beyerdynymic Amiron Wireless jsou k dostání v černém provedení u autorizovaných prodejců distributora BaSys za koncovou doporučenou cenu 18 000 Kč. 

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat