Withings Pulse HR jsou novým chytrým náramkem s dlouhou výdrží

Withings Pulse HR jsou novým chytrým náramkem s dlouhou výdrží
2018-11-14T19:59:21+02:00
• 14. 11. 2018
1

Nokia prodala svoje Health (Zdravotní) oddělení zpět francouzské firmě Whitings. Ta i nadále pracuje na nových chytrých nositelných zařízeních. V září představili Steel HR Sport a v půli listopadu představila Withings Pulse HR, tradičně vypadající náramek na ruku s dobrou výdrží 20 dní na jedno nabití.

Nový senzor a skvělá kompatibilita

Novinka Withings Pulse HR nabízí OLED displej bez funkce always on. Displej se rozsvítí pouze při otočení zápěstím či při zmáčknutí tlačítka. Jednou z mála funkcí, která dělá náramek chytrým, je schopnost ukazovat notifikace, které dorazí na váš telefon. Je však potřeba mít náramek neustále připojený přes Bleutooth.

Náramek Pulse HR pomocí senzoru s anglickým názvem photoplethysmography (PPG) měří každých deset minut uživatelův pulz. Ten je zaznamenáván i během různých cvičení, které se snaží náramek sám rozpoznat či je možné je ručně zvolit. Pokud máte náramek spojený s telefonem, je možné měřit i běžecké tempo, vzdálenost, stoupání či trasu běhu/sportovní aktivity. Náramek zaznamenává i spánkovou aktivitu a tu následně hodnotí pomocí tzv. spacích bodů.

Withings Pulse HR

Přidružená aplikace k náramku se jmenuje Health Mate a data z ní je možné integrovat do různých aplikací třetích stran, jako je Google Fit, Apple Health či MyFitnessPal. Náramek je voděodolný do hloubky 50 metrů pod vodou. Baterie má vydržet 20 dní používání. Cena náramku je stanovena na 130 amerických dolarů, v přepočtu necelých 3 000 Kč. Předprodej je dostupný přes Amazon a rozesílání náramků začne počátkem prosince.

Zdroje: 9to5google.com, withings.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Jsou normální za tu cenu? Jen srovnání s xiaomi mi band a jsou v prd….

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat