Specifikace ZenFone Max Pro M2 byly údajně odhaleny

Specifikace ZenFone Max Pro M2 byly údajně odhaleny
2018-11-24T15:35:47+02:00
• 24. 11. 2018
3

Již delší dobu se spekuluje o možném příchodu zcela nového mobilního telefonu společnosti ASUS. Samotný výrobce nedávno potvrdil, že telefon bude představen 11. prosince letošního roku. 

Novinka ponese název ZenFone Max Pro M2, který nahradí současný model Max Pro M1. Nyní byl nový telefon kompletně odhalen. Pojďme si jej tedy podrobně představit. 

ZenFone Max Pro M2 nabídne tyto specifikace

Model Max Pro M2 nabídne 6,26 palcový Full HD+ displej s rozlišením 2280 x 1080 pixelů a poměrem stran 19: 9. Celou přední část pak ochrání nejnovější Corning Gorilla Glass 6. Srdcem celého telefonu bude procesor Snapdragon 660 vyroben 14nanometrovou technologií. 

O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se postará operační paměť s kapacitou 4 nebo 6 GB (záleží na vybrané variantě). Pro ukládání soukromých dat bude k dispozici 64 GB vnitřní úložiště s možností rozšíření o dalších 256 GB pomocí microSD karty.

Těšit se můžeme například také na duální fotoaparát, který nabídne 12 + 5 Mpx s clonou f /1.8, PDAF a přisvětlovací LED diodou. K dispozici bude samozřejmě i přední 13megapixelový fotoaparát s clonou f / 2.0 a přisvětlovací LED diodou. 

Zajímavá je pak absence technologie Face ID, jenž nahradí klasická čtečka otisků prstů. Uživatelé budou moci dokonce využívat i zastaralý 3,5 mm jack konektor. Co nás však nejvíce potěšilo, tak je přítomnost obřího akumulátoru. Ten totiž nabídne kapacitu v podobě 5 000 mAh. Očekává se, že ASUS ZenFone Max Pro M2 bude v prodeji v barvách Midnight Blue a COsmic Blue. K dostání by pak měl být na začátku prosince letošního roku. Cena prozatím nebyla zveřejněna.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin zoul

25. 11. 2018, 9:04

Zastaralý 3,5 mm jack? To vážně….. 80% sluchátek na trhu se vyrábí s Jackem a vy řeknete že je zastaralý…

Přesně, hlavně že má moderní výřez a bradu :D

Radovan Kubat

26. 11. 2018, 6:59

Osvědčený by znělo lépe. Bezdrátové připojení podle mě není 100% nástupce jack 3,5 mm a některým uživatelům ani nemusí vyhovovat (další zařízení, které je nutné dobíjet). Je to jako kdyby autor napsal, že se nabíječka připojuje do zastaralé elektrické zásuvky.
5 000 mAh baterii mám a nemůžu si ji vynachválit. Do smartphone s výrazně menší kapacitou baterie bych už nešel (záleží samozřejmě na spotřebě zařízení, ta se ale podle mě zas až tolik neliší).

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat