Microsoft Launcher 5.1 přináší podporu pro To-Do, Sticky Notes a Cortanu

Microsoft Launcher 5.1 přináší podporu pro To-Do, Sticky Notes a Cortanu
2018-11-23T12:29:02+02:00
• 23. 11. 2018

Zdroj: XDA-Developers

Jestliže patříte mezi uživatele, kteří na svůj zcela nový chytrý telefon nainstalují launcher třetích stran, pořádně zbystřete. Launcher od společnosti Microsoft se ve svých začátcích potácel s menšími nedostatky oproti Windows Phone. V tehdejší době byla největším problémem absence digitálního asistenta Cortana.

To Microsoft velmi rychle napravil a inteligentního asistenta do svého Launcheru nakonec implementoval. Nyní redmondská společnost přináší další sadu funkcí, prozatím však jen pro beta testery. Na co se vývojáři zaměřili tentokrát zjistíte v odstavci níže. 

Microsoft Launcher 5.1 beta přináší tyto změny

Pravděpodobně největší novinkou v aplikaci Microsoft Launcher 5.1 beta je přítomnost informací z různých služeb na kartě To-Do, mezi které patří Microsoft To-Do, Outlook a Skype. Kromě této novinky přibyla také možnost zobrazit si své Sticky Notes na kartě Poznámky. 

K dispozici jsou také některé nové funkce Cortany. Aktivovat hlasovou asistentku Cortana je možné frází „Hey Cortana“. Doposud ale byla tato možnost k dispozici pouze pro uživatele ze Spojených států amerických. Tomu je však nyní konec, neboť byla tato funkce rozšířena i na území Španělska. 

Další novinkou je i časová karta. Jistě znáte Digital Wellbeing z operačního systému Android 9 Pie, a právě zde jde o podobnou funkci. Díky této implementaci můžete zjistit, kolik času jste v aplikacích strávili a podobně. Touto možností nyní bude disponovat také Microsoft Launcher 5.1 beta. 

Chcete-li si novou aplikaci, respektive aktualizaci stáhnout, přejděte do Obchodu Play. Mějte však na paměti, že si nový instalační balíček nestáhnete do doby, dokud nebudete registrovanými beta testery. 

logo-app Arrow Launcher Microsoft Corporation Zdarma ANDROID

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat