Facebook testuje v Messengeru funkci na společné sledování videí

Facebook testuje v Messengeru funkci na společné sledování videí
2018-11-23T15:12:02+02:00
• 23. 11. 2018

Zdroj: Facebook

Facebook nyní testuje novou funkci, která nabídne další možnosti ve sledování videí. Funkce je stále ve fázi testování, ale i tak novinka nese název „Watch Videos Together“. Pomocí této funkce můžete i se svými přáteli sledovat různá videa. Svým způsobem jde o obdobnou funkci jako je Watch Party. V tomto případě by mělo jít ale o mnohem příjemnější a jednodušší způsob. 

Messenger by mohl nabídnout nové možnosti

V praxi by aplikace Messenger měla disponovat tlačítkem „společné sledování“. Jakmile by na něj uživatel klikl, mohl by daný video obsah se svými přáteli sledovat a následně komentovat v klasickém chatu.

 

Testování této funkce dokonce potvrdil i samotný mluvčí společnosti Facebook. Ten však uvedl, že se jedná o interní testování a v současné chvíli není v plánu funkci rozšiřovat. Prozatím není ani jisté, jaká videa by uživatel mohl sledovat. S největší pravděpodobností bude obsah čerpán z YouTube, popřípadě dalších streamovacích služeb – Netflix, HBO. 

Pokud by ale Facebook skutečně takovou funkci do své platformy implementoval, Messenger by se tak dočkal zcela nových možností. Mohli bychom se například dočkat sponzorovaných videí a podobně. 

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat