Huawei si zaregistrovalo ochranné známky na budoucí smartphony

Huawei si zaregistrovalo ochranné známky na budoucí smartphony
2018-12-03T20:16:30+02:00
• 30. 11. 2018

V průběhu minulého týdne jsme vás informovali o tom, že si společnost Huawei nechala registrovat několik názvů pro svůj skládací telefon. Přesněji si nechala podat přihlášku u Úřadu duševního vlastnictví Evropské unie (EUIPO). Huawei tedy chystá zařízení Mate F, Mate Flex, Mate Flexi a Mate Fold.

Huawei údajně chystá nové telefony

Huawei se však nedávno rozhodlo podat další přihlášku, tentokrát šlo o Honor telefony, které by se s největší pravděpodobností měly prodávat na území Argentiny. Zahraniční server Gizmochina si pro nás dokonce připravil i detailnější rozdělení. Pojďme se tedy na jednotlivé modely podívat.

Dle všeho lze nové ochranné známky rozdělit do tří skupin:

  1. V dokumentu se objevila následující označení – 20A, 30A, 40A a 50A. V tomto případě by se mělo jednat o nové budoucí modely řady Honor A. 
  2. Mimo jiné se v dokumentu objevilo označení – 20X, 30X, 40X a 50X. V tomto případě by se mělo jednat o nové budoucí modely řady Honor X. Tuto řadu aktuálně reprezentuje Honor 8X a Honor 8X Max.
  3. Poslední označení, které se v přiloženém dokumentu objevilo, je – 20C, 30C, 40C a 50C. Dle všeho by se mělo jednat o nástupce Honor 8C. 

Zahraniční server přišel také se zajímavým tvrzením. Podle něj se totiž dá z nových ochranných známek vyvodit, že společnost Huawei má v plánu více sjednotit systém pro pojmenovávání svých telefonů, a to bez ohledu na to, zda by se mělo jednat o mobilní divizi Honor či Huawei. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat