Beelink GT1: nový chytrý TV box za exkluzivní zaváděcí cenu! sponzorovaný článek

Beelink GT1: nový chytrý TV box za exkluzivní zaváděcí cenu! [sponzorovaný článek]
2018-11-30T14:45:59+02:00
• 30. 11. 2018
2

Toužíte po chytré televizi, ale ve vašem obýváku zdobí stěnu jen několik let stará televize, která nějakou chytrostí zdaleka neoplývá? V tom případě by vás mohl zaujmout zbrusu nový Beelink GT1 MINI TV Box. Ten se nyní od pondělí začíná prodávat a vám by rozhodně neměla uniknout speciální zaváděcí cena!

Beelink GT1: chytrá televize levně a jednoduše!

TV box je chytrá krabička, kterou propojíte s libovolnou televizí a rázem ji přeměníte v chytrou. Nemusíte vlastně ani vlastnit televizi, vystačíte si s libovolným monitorem. Beelink GT1 podporuje displeje až s rozlišením 4K, přičemž zvládá promítat 3D filmy, nabízí širokou škálu obsahu a pohání jej výkonný hardware v čele se čtyřjádrovým procesorem a 4GB operační pamětí. U smartphonů by 4 GB RAM bylo asi málo, avšak u TV boxu jde o nadstandard. K dispozici je i 64GB úložiště.

K internetu se připojíte pomocí Wi-Fi, budete tak potřebovat jen dva kabely – napájecí, aby TV box vůbec fungoval, a pak HDMI, k propojení s televizí či jiným monitorem. Následně již jen zapnete TV box a můžete si začít užívat své nové chytré televize, která vlastně vůbec není nová, protože jediná investice, kterou musíte učinit, je pořízení boxu, případně kabelu, pokud jej nemáte doma navíc.

Beelink GT1 disponuje systémem Android 8.1, takže si můžete nainstalovat některé své oblíbené aplikace, nebo například internetový prohlížeč. Pokud ještě navíc připojíte bezdrátovou myš a klávesnici, stane se váš obývací pokoj centrem rodinné zábavy. Nemluvě o tom, že TV box podporuje i připojení herních ovladačů, takže poslouží i jako lacinější herní konzole nejen pro děti.

Beelink GT1 startuje prodej s cenovkou 1 804 Kč. Že to stále není dost dobré? Pak by vás mohlo zajímat, že pro prvních 30 zákazníků nabízíme exkluzivně kupón, který cenu sníží na skvělých 1 452 Kč! Pokud tohoto chcete využít, zadejte v košíku kód GT1Mini64. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost kupónu je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Co je na tom zvláštního? Xiaomi mi box 3, splňuje mé očekávání a je levnější… A koupený u nás se zárukou…

alois navratil

2. 12. 2018, 18:28

tragedi…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat