Unikátní sluchátka a USB kabel za skvělé ceny sponzorovaný článek

Unikátní sluchátka a USB kabel za skvělé ceny [sponzorovaný článek]
2018-10-29T15:49:53+02:00
• 27. 10. 2018

Vánoce se blíží a rozhodně je pravý čas na nákup dárků. Dost nákupů řešíme skrze internetové obchody a doručování zásilek bude komplikovanější. Co si budeme nalhávat, Česká pošta nebude tak rychlá, jak bývá během roku. Pokud tedy zvažujete nákup unikátnějších produktů, měli byste tak učinit nyní. A dnešní nabídka by vás mohla zaujmout. V obchodě Aliexpress se nyní nachází zajímavá sluchátka a speciální nabíjecí USB kabel za zvýhodněné ceny.

Moojecal DSPorts

Chcete-li sluchátka, která nejsou drahá a zároveň jsou praktičtější, mohou vás zaujmout Moojecal DSPorts. Spadají do kategorie „špuntových“ sluchátek. Obvykle u takového typu se uživatelé setkávají s problémem vypadávání, ale to se netýká právě Moojecal DSPorts. Obsahují totiž doplněk v podobě malé plastové výplně do ucha. Ta je vyrobena z měkkého materiálu, takže bude sedět každému uživateli. Tato malá drobnůstka zajistí, aby sluchátka nevypadla i během sportovních aktivit.

Kromě unikátnějšího designu se nabízí HD mikrofon, ovládání hudby přímo skrze tlačítka na kabelu a samozřejmě kvalitní zvuk. Sice sluchátka nepotěší audiofily, ale na druhou stranu neurazí běžné uživatele. V tuto chvíli můžete zakoupit Moojecal DSPorts za 4,53 dolarů (přibližně 103 Kč).

Moojecal Dual Driver

Další zajímavá sluchátka od společnosti Moojecal nabízí v každém sluchátku dva reproduktory, které jsou vyvedeny do jednoho výstupu. Společnost se rozhodla pro tento design, aby docílila lepší kvality zvuku za zachování nízké ceny. Důkazem je certifikace Hi-Res Audio. I tato sluchátka disponují ovládacími tlačítky na kabelu a taktéž se zde nachází mikrofon. Budou se tak hodit zejména majitelům mobilních telefonů.

Sama společnost nyní nabízí sluchátka ve speciální akci za 3,93 dolarů (přibližně 89 Kč), přičemž se nabízí tři barevná provedení.

Magnetický USB kabel pro nabíjení

Svého času i Apple nabízel speciální kabel pro nabíjení Macbooků, kde se využívalo magnetického uchycení. Dnes něco podobného nenabízí, ale to neznamená, že by se tento způsob zcela vytratil. Dnes můžete mít podobnou vychytávku i u mobilních telefonů díky společnosti USAMS. Ta totiž nabízí speciální kabel s magnetickým uchycení a rovnou nabízí tři konektory – USB C, microUSB a jeden speciální pro iPhone.

V nabídce jsou dvě délky samotného kabelu (1 a 2 metry), přičemž jsou k dispozici tři barevné varianty. Stačí si vybrat vhodnou koncovku, barvu a délku a můžete mít kabel doma za zvýhodněnou cenu od 3,89 dolarů (přibližně 88 Kč).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat