Ulefone Armor 3T – odolná vysílačka a telefon v jednom

Ulefone Armor 3T – odolná vysílačka a telefon v jednom
2018-10-10T10:24:20+02:00
• 10. 10. 2018

Čínský výrobce Ulefone představil nový telefon, který je výrazný svojí odolností a též neobvyklou funkcí, a to vysílačkou. Ulefone Armor 3T. Nyní je tento telefon k dispozici k podpoření na crowdfundingovém portálu Indiegogo, kde je možné pořídit ho za nižší cenu. Není však určen pro širokou veřejnost, ocení ho spíše osoby, které pracují v náročných podmínkách či jsou často v lesích, kde není výrazný signál.

Funkce mile překvapí, cena tolik ne

Ulefone představil model Armor 3T, který primárně necílí na výkon, ale na odolnost a na funkci vysílačky. O výkon se totiž stará jen střední procesor od MediaTeku Helio P23 se 4 GB RAM. Intenrí úložiště má 64 GB. Zajímavostí je přítomnost veliké baterie o kapacitě 10 300 mAh s rychlým 18W nabíjením. Fotoaparát má 21 MPx, je od Sony a nemá k sobě parťáka do duálního setu. Stejně tak selfie kamerka je sama a má 13 MPx.

Ulefone Armor 3T

Další pozoruhodnou specifikací je například možnost dostat se do útrob zařízení pomocí přiložených dvou šroubováků v balení. Mezi zajímavé prvky patří přítomnost NFC či 5,7″ FHD+ displej bez notche, za to však s velikou přední bradou a čelem. Displej je chráněn tvrzeným sklem Gorilla Glass 5. Telefon má například tolik dnes žádané duální přední reproduktory.

Armor 3T například kvůli své voděodolnosti přišel o 3,5mm port a sluchátka tak připojíte buď bezdrátově, nebo přes redukci přes USB-C. Ulefone Armor 3T nese označení Armor kvůli své vysoké odonosti. Nevadí mu voda, nárazy, prach, mlácení, přejíždění autem a nepříznivé podmínky v podobě vysokých či příliš nízkých teplot. Armor 3T nabízí za příplatek anténu, která spustí funkci vysílačky. Váš telefon tak může komunikovat s dalšími vysílačkami na podporovaných frekvencích v rozsahu, který je nižší než u standardních vysílaček (umožní maximálně 7 km dosah při použití na moři).Ulefone Armor 3T

Ulefone Armor 3T přijde se starým Android Oreo 8.1, což je poměrně škoda. Ulefone je totiž znám tím, že své telefony prakticky neaktualizuje na vyšší verze Androidu.  Cena zařízení je zatím v kampani 300 dolarů (6 700 Kč) bez vysílačkové antény a 314 dolarů (7 044 Kč) s ní. Cena to není nijak přehnaná na to, co vše telefon nabízí. Na českém trhu bychom si mohli o něčem takovém nechat jen zdát. Bohužel Ulefone není firma, která by se starala o své zákazníky. Armor sice nabízí úžasnou odolnost a netypickou vysílačku, na druhou stranu dostane zákazník poměrně slabý procesor a troufám si říci nulovou podporu softwaru. Následně je potřeba zvážit, zda uživatel potřebuje takto silně odolný telefon.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat