Truecaller Chat – nová komunikační služba

Truecaller Chat – nová komunikační služba
2018-10-03T14:44:00+02:00
• 3. 10. 2018

Možná jste již narazili na aplikaci Truecaller. Soustřeďuje se zejména na uživatele, kteří chtějí trochu jiný prožitek z používání běžných telefonních hovorů a SMS zpráv. Hlavní výhodou je identifikace a blokování spamu. Díky systému nahlašování nevyžádaných hovorů a SMS zpráv se daří neustále rozšiřovat spamovou kontrolu. Do této chvíle se jednalo o alternativu, ale novinkou je Truecaller Chat.

Truecaller Chat

Aplikace již dříve podporovala SMS zprávy, ale nově zavádí vlastní komunikační službu, která se jmenuje Truecaller Chat. Pro uživatele by se nemělo nic změnit, Truecaller sám rozhodne, jestli použije pro komunikaci běžné zprávy nebo novou službu. Zde samozřejmě bude záležet, jestli druhá strana používá taktéž Truecaller aplikaci.

Hlavní výhodou má být opět platforma, kde nehrozí spamy a jiné otravné zprávy. Kromě toho budou podporovány běžné vychytávky jako posílání videa, fotografií, foto galerií, polohy a na některých trzích bude podpora i přeposílání peněz. V tuto chvíli je Truecaller Chat ve fázi beta. Pokud chcete vyzkoušet novinku, musíte se zapojit do komunity, přičemž i druhá strana musí mít beta účet, abyste si mezi sebou vyzkoušeli tuto novinku.

Truecaller Chat

Zde je ale otázka, jak moc rychle se bude tato novinka šířit mezi uživateli. Navíc Truecaller musí přesvědčit svou základnu fanoušků, aby používali Truecaller Chat místo jiných konkurenčních platforem, třeba WhatsApp.

logo-app Truecaller - Caller ID & Block True Software Scandinavia AB Zdarma ANDROID logo-app Truecaller Developer Zdarma iOS

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat