Samsung Music přináší nový vzhled a speciální Spotify kartu

Samsung Music přináší nový vzhled a speciální Spotify kartu
2018-10-03T13:04:22+02:00
• 3. 10. 2018

V dnešní době vlastnit a nabízet mobilní hudební aplikaci, to chce minimálně spoustu peněz a zatraceně dobré postavení na trhu. A právě tyto dvě věci Apple má a jen díky nim může konkurovat Spotify. Ale co takový Samsung?

Společnost Samsung a její vlastní aplikace Music získala zcela novou aktualizaci. Nejnovější instalační balíček v16.2.14.14 má sice velikost pouhých 26,24 MB, zato přináší hned několik zásadních změn. 

Samsung Music aktualizace přináší mnoho změn

Jihokorejský výrobce na první pohled přepracoval celé uživatelské rozhraní aplikace Samsung Music. Hlavní karta byla výrazně vylepšená, respektive zjednodušena, čímž působí více stylově. Tato karta navíc přináší zcela novou možnost v podobě řazení a nastavení kategorizací. K dispozici je také funkce crossfade – pomocí ní se hudba pomalu vytratí, jakmile uživatel aplikaci opustí. 

Poslední zajímavou novinkou v této aktualizaci je partnerství mezi společností Samsung a Spotify. Na hlavní kartě se totiž nově nachází doporučené playlisty, které vychází z preferencí uživatele. Tato možnost je ale k dispozici pouze na místech, kde je Spotify dostupné. 

Chcete-li si nový instalační balíček stáhnout a nainstalovat, přejděte do obchodu s aplikacemi Galaxy Apps. Jak se vám nová aplikace líbí? Dejte nám vědět do komentářů pod článek.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat