Chystaná novinka Lenovo Z5 Pro nabídne Hyperboost nabíjení

Chystaná novinka Lenovo Z5 Pro nabídne Hyperboost nabíjení
2018-10-31T13:29:30+02:00
• 31. 10. 2018

Očekávané Lenovo Z5 Pro se objevilo na dalším snímku, kde ukazuje vysouvací kameru. Též se objevily benchmarkové výsledky. Dokonce se ukázalo, že bude mít technologii Hyperboost, která umožní velice rychlé nabíjení, stejně jako má společnost Oppo či Vivo.

Trendy moderních telefonů v jednom

Lenovo Z5 bylo představeno v polovině tohoto roku a nabídlo minimální rámečky a svými parametry spadalo do střední třídy. Vylepšená verze Lenovo Z5 Pro měla původně přijít 1. října. Lenovo však představení odložilo a na začátek listopadu. Uniklé nové informace nasvědčují tomu, že se nového telefonu již pravděpodobně dočkáme. Objevily se výsledky benchmarků a také snímek připravovaného telefonu.

Novinka Lenovo Z5 Pro bude výkonnostně spadat do vyšší střední třídy. Nabídne procesor Snadragon 710 pracující s AI. K tomu bude k dispozici 6 GB operační paměti. Ukázalo se, že Lenovo Z5 Pro poběží na starém Androidu 8.1 Oreo. Z dalších nových informací víme, že bude nabíjení pomocí 18W adaptéru. Nabíjení Turbo by mělo být velice podobné s VOOC nabíjením od Vivo či s Hyperboost od Oppo, které má zaručit nabití do plné kapacity přibližně do půl hodiny. Jaká bude realita se ještě ukáže.

Nové Lenovo Z5 Pro má přijít i s vysouvacími kamerami. Jak můžeme vidět na úvodním snímku, po vysunutí telefonu nahoru, jako u Oppo Find X, se objeví selfie kamerka. Stejně tak by se měla objevit i zadní kamera. Více informací o telefonu, například jeho cena, není doposud známo.

Zdroje: gizchina.com, gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat