Lenovo Watch 9 za 374 Kč a další TOP produkty za nejnižší ceny! sponzorovaný článek

Lenovo Watch 9 za 374 Kč a další TOP produkty za nejnižší ceny! [sponzorovaný článek]
2018-10-24T09:30:32+02:00
• 24. 10. 2018
6

Vánoce se pomalu a jistě blíží, čímž se dostáváme ke každoroční otázce – co koupit rodině či přátelům k Vánocům. Na toto téma jsme se rozhodli zaměřit a proto jsme si pro vás připravili tento speciální článek, ve kterém najdete skvělé produkty za výjimečně nízké ceny.

Chytrá kamerka Xiaomi 70 Mai za nízkou cenu

Na trh se před několika měsíci dostala novinka v podobě Xiaomi 70 Minutes Smart Car DVR, jenž čínský výrobce představil v rámci své crowdfundingové platformy Mijia. Kromě nahrávání videí z dění před autem zaujme například hlasovým ovládáním.

Kamerka je uzpůsobena jak vzhledově, tak funkcemi právě pro natáčení jízdy v autě. Díky chytrým funkcím se nemusíte před jízdou zaobírat zapínáním kamerky, jelikož k aktivaci nahrávání dojde ihned po rozjetí vozidla. Mezi další přednosti kamerky patří nahrávání videa v kodeku h.264, díky čemuž výsledná videa nejsou nijak extra veliká. Ačkoli zde dochází ke kompresi, tak kamerka pořizuje dostačující záběry v rozlišení FullHD.

Pro uživatele kamer do auta je vždy nekomfortní přetahování videí z kamerky do počítače. Právě společnost Xioami tento problém vyřešila možností přenosu videa do mobilního telefonu, respektive kamerka umožňuje real-time přenos a stahování videí. Hlavní však u kamer do auta bývá zorné pole, aby bylo vše potřebné zachyceno na záznamu. Tento model kamerky disponuje 130° záběrem. Co se týče rozměrů zařízení, tak ty jsou vcelku komfortní a kamerka by neměla překážet ve výhledu řidiče, jelikož rozměry jsou 9,1 x 5,2 x 3,15 centimetrů. Váha poté činí 250 gramů.

Pokud vás tato nabídka zaujala, tak máte možnost navštívit e-shop Gearbest.com a kamerku si zde objednat za 616 Kč. Stačí při nákupu zadat slevový kupón GBYTBXX296 a získáte zmiňovanou slevu. Neváhejte však příliš dlouho, jelikož nabídka je časově omezená. Kupujte ZDE.

Lenovo Watch 9 za skvělých 374 Kč

Jestliže opravdu toužíte po chytrých hodinkách, které budou vypadat nejen elegantně, ale také toho budou hodně umět, máme pro vás skvělou nabídku. Jestliže máte o hodinky zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten Lenovo Watch 9 za 491 Kč. Hodinky si můžete zakoupit ZDE.

Ve své podstatě se jedná o klasické analogové hodinky, které pravděpodobně máte nyní na sobě, ovšem s tím rozdílem, že Lenovo Watch 9 disponují chytrými funkcemi, jenž najdeme v těch nejlepších a nejdražších chytrých hodinkách. V praxi nejvíce oceníte hlavně elegantní design, který je doprovázen skvělým uživatelským komfortem a kvalitními materiály. Lenovo v tomto případě implementovalo broušený kov, prvotřídní krycí safírové sklo, a dokonce také velmi kvalitní silikon pro náramky.

Hlavní předností hodinek je samozřejmě možnost zjistit, kolik je aktuálně hodin, což je super. Nicméně je zde umístěno několik chytrých funkcí – sledování spánkové aktivity a vyhodnocování jeho kvality. Dále je zde upozornění na příchozí volání či SMS a v neposlední řadě dokáží hodinky fungovat i jako budík.

Všechna naměřená data se synchronizují s telefonem, podporován je jak Android, tak iOS. Lenovo Watch 9 se připojují přes Bluetooth 5.0, což je nejnovější verze, a tak je zaručena široká podpora napříč moderními smartphony. Hodinky jsou rovněž vodotěsné až do padesáti metrů. Není tedy problém se s nimi běžně sprchovat, nebo dokonce chodit do bazénu. Baterie v tomto případě vydrží až neuvěřitelných 240 dnů!

Za toto vše přitom zaplatíte 374 Kč. Musíte však použít náš kupón GBYTBXX297. Obchod Gearbest kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. S nákupem si ale musíte pospíšit, jelikož akce je limitována jak časově (jen do konce týdne), tak i množstvím. Zbývá jen něco málo přes 150 kusů a skladové zásoby pro velký zájem rychle mizí. Pokud vás hodinky zaujaly, zakoupit jej můžete ZDE.

Skvělá sluchátka za pár korun

Sluchátka jsou pro člověka z části záležitostí poslechu a z části designovým doplňkem. Se sluchátky Excelvan C6 můžete mít zaručeně obojí. Jejich tělo je vyrobeno z plastu s povrchovou úpravou proti zanechávání otisků a poškrábání. Sluchátka tedy lépe tlumí okolní zvuky, jsou mnohem odolnější než ta plastová a s precizním zpracováním vypadají famózně. Ergonomický design je dokonalý pro pohodlné nošení.

S vaším zařízením jsou sluchátka spojena skrze 3,5 mm jack konektor. Na kabelu je umístěno ovládání, skrze které můžete pozastavit nebo spustit svou hudbu či například přijímat hovory. Další ovládání, jako je zvýšení či snížení hlasitosti, je k dispozici taktéž na kabelu sluchátek. K hovorům slouží zabudovaný mikrofon. Toto vše je možné ovládat na všech mobilních telefonech s operačním systémem Android. Většina funkcí je pak dostupná i na iPhonu, iPadu a iPodu.

Za toto vše přitom zaplatíte 87 Kč. Musíte však použít náš kupón GBYTBXX301. Obchod Gearbest kromě této senzační ceny nabízí navíc dopravu zcela zdarma. S nákupem si ale musíte pospíšit, jelikož akce je limitována jak časově (jen do konce týdne), tak i množstvím. Zbývá jen něco málo přes 150 kusů a skladové zásoby pro velký zájem rychle mizí. Pokud vás sluchátka zaujaly, zakoupit jej můžete ZDE.

Yeelight chytrá žárovka za pár kaček

Žárovka jako taková nabízí poměrně pevnou konstrukci, alespoň tedy na první dotek. Samotné krytí LED světel je plastové, stejně jako zbytek konstrukce. Kovovou částí je v tomto případě závit. V redakci jsme žárovku mimo jiné otestovali, a na první pohled se nám zdálo, že je o poznání těžší než běžná nebo obyčejná LED žárovka.

Instalace je velmi jednoduchá a zvládne ji kdokoliv. Stačí našroubovat a zapnout světlo. Následně potřebujete do svého zařízení stáhnout oficiální aplikaci Yeelight, která je pro Android i iOS. Asi není nutné upozornit, že v domácnosti musíte mít WiFi síť, jinak nelze žárovku ovládat.

Yeelight LED Bulb s několika procentní slevou!

Jestliže máte o žárovku zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Yeelight LED Bulb nabízí za příjemných 474 Kč. Pokud však zadáte náš slevový kupón GBYTBXX298zaplatíte pouhých 330 Kč (na českém trhu jej zakoupíte okolo 800 Kč). Chytrou žárovku si můžete zakoupit ZDE.

Yeelight LED Bulb – specifikace

  • 600lm (4000K)
  • Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHz
  • 1700K-6500K
  • 16 miliónů barev
  • E27
  • 9W

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

alois navratil

24. 10. 2018, 15:14

gearbest :-) :-D asi stejna sunka jak tomtop

Zdeněk Koutský

VIP 24. 10. 2018, 15:30

Jedná se o ověřené partnery – TomTop, Gearbest

alois navratil

24. 10. 2018, 22:16

to je mozny, ale produkty ktere prodávají za moc az vubec nic nestoji…prikladem je treba zeblaze thor 4 z tomtopu ktery jste tu nekolikrat pod hlavičkou sponzorovaného clanku propagovali…a sami bud nemate o produktu veskere informace nebo jste mystifikovani sponzorujici stranou nebo je to vasi zbrklosti pri bezhlavem kopirovanim textu u sponzorovaného clanku tomtopho druhu? ale abych vas jen nehanil uz sem tu dlouho nezahlidl podobne kopirovany text u techto clanku, ale je fakt, ze to pusobilo stejne odpudivim dojmem jako sto tabletu tydne proto mi to utkvelo v pameti nu coz spatna/otravna reklama taky reklama

alois navratil

25. 10. 2018, 14:49

a zase bez odpovedi? :-( ach jo…

Lenovo žádné hodinky nevyrábí

Zdeněk Koutský

VIP 24. 10. 2018, 15:32

Lenovo vyrábí více hodinek, mezi ně patří i model Watch 9

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat