OnePlus Explorer Backpack – jen další batoh pro fanoušky

OnePlus Explorer Backpack – jen další batoh pro fanoušky
2018-10-24T09:29:34+02:00
• 24. 10. 2018

Očekávaná mobilní novinka v podobě telefonu OnePlus 6T nebude zřejmě jediným přírůstkem do portfolia výrobce, o němž uslyšíme během naplánované tiskové konference už v pondělí 29. října. Společnost OnePlus po vzoru jiné konkurence z Číny nabízí také různé doplňky, jako jsou batohy, cestovní tašky, peněženky a dalším v řadě bude opět batoh nesoucí název Explorer Backpack.

Jednoduchý, ale odolný

Připravovaný batoh Backpack Explorer využije každý, kdo si rád bere batoh na záda při každodenním cestování. Výrobce pod minimalistickým designem ukrývá spoustu kapes pro odkládání věci a odolné polstrování zajistí, aby ani elektronika nebyla vystavena nebezpečí poškození. Uvnitř batohu je vyhrazený prostor k přenášení tekutin nebo v prodyšné kapse můžete přechovávat například skládací deštník.

OnePlus dodává, že batoh byl vyroben z pevnější tkaniny Cordura, která je dvakrát odolnější než klasický nylon a třikrát odolnější než polyester. To znamená, že batoh nebude zrovna jednoduché roztrhat či odrat. Dále hlavní přihrádka má speciální magnetický prvek Fidlock na uzavření. Otevření jednou rukou by údajně neměl být žádný problém. Dostupnost a prodejní cenu zjistíme až v následujícím týdnu po oficiální události.

Zdroje: weibo.com, forums.oneplus.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat