Goodoffer24: Široká nabídka produktů za výhodné ceny Sponzorovaný článek

Goodoffer24: Široká nabídka produktů za výhodné ceny [Sponzorovaný článek]
2018-10-02T06:55:19+02:00
• 2. 10. 2018

Webový portál Goodoffer24 nabízí spoustu zajímavého sortimentu. Ať už hledáte levné softwarové nebo i herní klíče za nízkou cenu, zde je najdete. To ale nejsou jediné výhody nakupování na Goodoffer24.

Online nákup klíčů

V poslední době se značně zvedl výskyt webů prodávajících CD klíče. Není se čemu divit, vzhledem k tomu, že mnoho těchto webů nabízí nejenom nižší ceny, ale v poslední době i lepší podporu než daní výrobci softwaru, jelikož tyto portály se nemusejí starat o výrobu a distribuci daného softwaru, pouze o jeho prodej a pomoc zákazníkům.

Novým členem mezi těmito weby je nyní i Goodoffer24, jehož cílem jsou nízké ceny, velká rychlost doručení a kvalitní podpora, na kterou se mohou zákazníci kdykoliv obrátit.

Kredibilita

I když je Goodoffer24 relativně novou stránkou, má za sebou vystavěnou stabilní infrastrukturu. Také její centrála se nachází v Hong Kongu, stejně jako u většiny dalších velkých společností. Pokud tedy budete nakupovat na těchto stránkách, nemusíte se bát, že by se jednalo o podvod.

Rychlost a cena

Hlavní výhodou nakupování na Goodoffer24 je, jak už zde padlo, cena. S tou jde také ruku v ruce rychlé doručení pomocí e-mailu, takže můžete své zboží využívat okamžitě, a své klíče máte stále k dispozici v e-mailu. Pokud ovšem nastane nějaký problem, ať už při koupi nebo používání produktu, můžete se obrátit na rychlou zákaznickou podporu, která s vámi problém vyřeší.

Produkty

A konečně, slovo přichází i na dané produkty, které si můžete pořídit za vskutku krásné ceny. Patří mezi ně například Windows 10 Pro, který si nyní můžete pořídit za velmi nízkou cenu, a to pouhých 11,89 dolarů (kolem 270 korun), nebo třeba také Microsoft Office 2016 Pro, který můžete mít také za levno, a to za pouhých 26,93 dolarů (kolem 600 korun). Pokud by jste ovšem chtěli obojí, můžete si tyto dva produkty koupit rovnou v balíčku za lepší cenu než samostatně koupené, a to za pouhých 33,16 dolarů (kolem 740 korun).

Nakonec, abyste mohli využívat těchto skvělých cen, můžete uplatnit náš slevový kupón Go24dtk15 na všechny výše zmíněné produkty.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat