LG připravuje hodinky Watch W7 s Wear OS

LG připravuje hodinky Watch W7 s Wear OS
2018-10-02T07:34:09+02:00
• 2. 10. 2018
2

Nová zařízení s největší pravděpodobností přinese očekávaná tisková konference pro celosvětová média, která má oficiálně proběhnout již během tohoto týdne. Společnost LG poprvé ukáže model V40 ThinQ a zároveň k nim přidá chytré hodinky s názvem Watch W7. Nicméně původní spekulace mu přisuzovaly název Watch Timepiece nebo Watch Libre. Jihokorejský výrobce vsadí na úzké spojení s oblíbenou platformou od Googlu.

V jednoduchosti je krása

Jestliže uniklé fotografie z původních spekulací budou nakonec skutečné, tak hodinky získají odolné pouzdro vyrobené z nerezu s nijak výraznými křivkami. Přední část zabere 1,2palcový displej s rozlišením 360 x 360 pixelů. Každopádně nasazení procesoru Snapdragon Wear 2100 by bylo mírným přešlapem v době, kdy firma Qualcomm nedávno zahájila produkci čipsetu Snapdragon Wear 3100.

Seznam specifikací zahrnoval 768MB paměť RAM, 4GB interní úložiště, baterii o velikosti 240 mAh, platformu Wear OS či voděodolnost. Předchozí informace nepočítaly ani s modulem pro GPS, NFC a snímačem tepové frekvence. Ovšem to se ještě všechno může do představení změnit. Nakonec velký otazník také visí nad hybridními funkcemi, které mají kombinovat to nejlepší z analogových a digitálních hodinek.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 2. 10. 2018, 13:39

Na to se těším.

Petr Hošek

2. 10. 2018, 8:05

No to bude paskvil…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat